Stoyan88 Публикувано Април 19, 2017 Публикувано Април 19, 2017 Здравейте имам следния проблем.Имам акустична китара с външен адаптер.Когато свиря понякога се появява силно шумене минава се време и шума спира.Свиря известно време без никакъв шум и пак се появява.Когато докосна кабела на китарата шума изчезва.В апартамента ми иснталацията ни е доста стара,възможно ли е това да е причината за този шум.Бих желал за някакъв съвет какво мога да направя за да се махне шумът който не е постоянен а се появява от време на време.Благодаря ви предварително. Цитирай
Stoyan88 Отговорено Април 19, 2017 Автор Отговорено Април 19, 2017 Здравейте отново,направих няколко тестове,оказа се че проблема е в буксата на адаптера,а не в инсталацията на апартамента.Когато е докосна с ръка шума се маха.Дали трябва да я зазимя или нещо друго трябва да направя,има ли някой който може да ми даде съвет? Цитирай
Stoyan88 Отговорено Април 19, 2017 Автор Отговорено Април 19, 2017 Проблема е в кабелите,стари кабели Цитирай
Recommended Posts