Black Bird Отговорено Януари 29, 2007 Автор Отговорено Януари 29, 2007 (Редактирано) Владо, е ся ги гледах...то трябва да се лакират ала-бала... Ама е яко де... Редактирано Януари 29, 2007 от Black Bird Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 29, 2007 Автор Отговорено Януари 29, 2007 (Редактирано) TONY Голяма ли е разликата в изработката...щото от 200 на 400 има разлика Я най добре някой Стандарт Squier притежател да сподели как е изработена... Примерно позициите да не дращят по ръбовте? Редактирано Януари 29, 2007 от Black Bird Цитирай
TONY Отговорено Януари 29, 2007 Отговорено Януари 29, 2007 Да Митко, разликата е не само значителна Скуаяр Страт (афинити) е за начинаещи- не е лоша и отвсякьде си струва 200-та лева дава фендерски вайб за тази цена, но ще те спьва - такова усещане имах с нея бях писал тема seymourized - точно на такова афинити бях хакнал 3 сеймьр дьнкан адаптера - но определени неща не излизаха макар не лош грифа ме спьваше - е такаова усещане имах скуаяр стратокастер са друга бира - двойно по скьпата цена не е случайна - минимум двойно са по - добри а при кьсмет може да набараш и по добра от мексико стратокастер затова беше сьвета да отидеш лично и да пробваш подред де що има а Скуаяра който бях харесал беше някакьв анивьрсари модел с блек мирор пикгард Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 29, 2007 Автор Отговорено Януари 29, 2007 е това е StratSSMATB Squier Standard Stratocaster Features: Series: Standard Series Color: Antique Burst (Polyurethane Finish) Body: Agathis Neck: Maple, C-Shape (Polyurethane Finish) Fingerboard: Maple, 9.5" Radius No. of Frets: 22 Medium Jumbo Pickups: 3 Alnico Magnet Single-Coil Pickups Controls: Master Volume, Tone 1. (Neck Pickup), Tone 2. (Middle Pickup) Pickup Switching: 5-Position Blade Bridge: Synchronous Twin-Pivot Tremolo Machine Heads: Standard Die-Cast Tuners Hardware: Chrome Pickguard: 4-Ply Tortoise Shell Scale Length: 25.5" Width at Nut: 1.650" Large '60s Style Headstock Gold and Black Squier Logo Engraved Neckplate White Plastic Parts Dot Position Inlays Цитирай
the_gorer Отговорено Януари 29, 2007 Отговорено Януари 29, 2007 Ех този Малмстийн, и на теб ли ти е изпил акъла? Ама верно, че със Скуайър спокойно можеш да го докараш като звук. Аз съм фен на Скуайърите - много прилични машинки са и са доста близо до усещането на "батковците" си. Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 29, 2007 Автор Отговорено Януари 29, 2007 (Редактирано) ^ Малмстийн е НАЙ добрия Дано да има в София като тоя по горе................... Редактирано Януари 29, 2007 от Black Bird Цитирай
the_gorer Отговорено Януари 29, 2007 Отговорено Януари 29, 2007 Мдам. Ти можеш ли да си включиш на сингъл койл Ибанеца? Това ще те доближи една стъпка до Ингви, макар че адаптери много и не се знае какъв ще е резултатът. Лошото е, че Фендера "хапе" малко повечко от по-голямата част модели Ибанец. Може да пробваш с подпрян Флойд - за по-стръмна атака. Освен това, ако ще вземаш Скуайър, гледай тялото да е от елша или от ясен. мисля, Че на малмстий е от елша. Този червеният от снимката, която си постнал не е лош, но е с тяло от агатис и ще дава малко по-различен звук. Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 29, 2007 Автор Отговорено Януари 29, 2007 Просто някой път ми се приисква да свиря с подобен звук а Ибанзите не стават Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 29, 2007 Автор Отговорено Януари 29, 2007 http://www.sweetwater.com/guitargallery/electric/all/sGF432/ temID: Strat64RLTD Retail Price: $7999.99 Цитирай
vlai4o Отговорено Януари 29, 2007 Отговорено Януари 29, 2007 и аз имам Ибанез и много сериозно си мисля да си купя един Squire, ( ) дори бях пуснал обява 4е тарся ама ни6то не намерих. ако изкочи някои втора ръка бих го купил веднага . смятам същто че си заслужават дори китарките , не са чак толкова зле. надявам се да не обидя някои притежател на подобна китара. Цитирай
the_gorer Отговорено Януари 29, 2007 Отговорено Януари 29, 2007 http://www.sweetwater.com/guitargallery/electric/all/sGF432/temID: Strat64RLTD Retail Price: $7999.99 Току-що изчислих, че за тези пари ОТ ТУК можеш да си купиуш точно 26 Скуайъра с калъфи, аксесоари и кубета към тях. Цитирай
Child^in^Time Отговорено Януари 30, 2007 Отговорено Януари 30, 2007 Black Bird, Имам прайс лист на Squier за 2006 с БГ цени в него. Изпратен ми от РФ септември месец ако не се лъжа(малко преди да си купя моята) Аз съм с такава на като на Phreaker ( малко по-тъмна от тази на снимката - hss става на въпрос). Та ако искаш мога да ти ги изпратя някъде тия цени, че да ги поразгледаш или направо един мейл до тях п.п. а тази, за която говори TONY с хромирания пикгард, направо бях влюбен в нея ама ми бяха казали, че са спрели производството и никъде Европа не бил останал такъв модел...направо ми се плачеше... Цитирай
drizzt Отговорено Януари 30, 2007 Отговорено Януари 30, 2007 (Редактирано) Хром пикгарда беше за 2005 серия, от миналата година имаше едни със огледало за пикгард... аз съм със SE 100 което трябва да е по добро от афинитито бтв ако може и на мен да се препрати прайслиста че ми стана интересно пишете на ЛС да дам майл @blackbird истината е да дойдеш в РФ и да пробваш квото имат те ще ти дадат и каталози, а като официален вносител на Скуайър можеш да си поръчаш по каталог ко си искаш.. некой signature Налбантов страт Редактирано Януари 30, 2007 от drizzt Цитирай
Black Bird Отговорено Февруари 18, 2007 Автор Отговорено Февруари 18, 2007 Хром пикгарда беше за 2005 серия,от миналата година имаше едни със огледало за пикгард... аз съм със SE 100 което трябва да е по добро от афинитито бтв ако може и на мен да се препрати прайслиста че ми стана интересно пишете на ЛС да дам майл @blackbird истината е да дойдеш в РФ и да пробваш квото имат те ще ти дадат и каталози, а като официален вносител на Скуайър можеш да си поръчаш по каталог ко си искаш.. некой signature Налбантов страт Бях в магазина. Имат всичко...Но бяха много заети да пробват китари..... И неочаквано от Скуеър се сдобих с Ибанез JS Вече не ми трябва Скуеър Цитирай
TONY Отговорено Февруари 19, 2007 Отговорено Февруари 19, 2007 п.п. а тази, за която говори TONY с хромирания пикгард, направо бях влюбен в нея ама ми бяха казали, че са спрели производството и никъде Европа не бил останал такъв модел...направо ми се плачеше... бях в сьбота - имат такава с хромиран пикгард - с хьмбекьр на бриджа и 2 сингьла Цитирай
Recommended Posts