tinss Публикувано Април 17, 2017 Публикувано Април 17, 2017 Здравейте, хора! Въпросът ми е леко глупав, но като абсолютен непрофесионалист ми трябва помощ. Имам акустична китара, свиря както споменах непрофесионално, само си подрънквам, така да се каже. Предстои ми изява на сцена, която ще включва и свирене на китара. Въпросът ми е какво да направя с китарата, за да може да се включи към усилвател или въобще да може да се свири на сцена. Първо мислех за електроника, обаче не ми се иска да си дупча китарата, а и не знам дали в града ми (от Плевен съм) някой се занимава с това... Гледах различни адаптери, pick ups и т.н. , но не мога да преценя. Идеята е да мога да свиря на сцена от време на време, без да си наранявам китарата ако може. Какво ще предложите? Цитирай
trendkiller Отговорено Април 17, 2017 Отговорено Април 17, 2017 Динамичен микрофон, SM57 може би? Цитирай
Stoyan88 Отговорено Април 17, 2017 Отговорено Април 17, 2017 (Редактирано) Здравей,мога да ти препоръчам този вариант,аз лично го ползвам. https://www.muziker.bg/dean-markley-3016-promag-grand-xm-pickup Поставя се в отвора на китарата. Редактирано Април 17, 2017 от Stoyan88 Цитирай
Recommended Posts