Ryan Публикувано Януари 27, 2007 Публикувано Януари 27, 2007 Здр,всички.от около година свиря на китара,за собствено удоволствие.от теория нищо не разбирам,имам си тука една кухарка ).но вече не ми стига,иска ми се да посвиря на ел китара.тук идва вапроса ми,моля за савет,каква китара да си взема ,като за новобранец,до около 200-250лв.на старо разбира се.а и мисля май с по широк гриф трябва да е.моля за савет за някои модели които могат да се намерят за тея пари.благодаря за тарпението) Цитирай
Firehouse Отговорено Януари 27, 2007 Отговорено Януари 27, 2007 здрасти, бих ти препоръчал да поогледаш предишни темички за да не обясняват пак хората, а аз лично бих ти препоръчал Fender squier showmaster аз съм с такъв и ми върши отлична работа Айде успех с избора и после с жицата Цитирай
Raxus Отговорено Януари 27, 2007 Отговорено Януари 27, 2007 Направи един тигел из магазините,пипни,посвири и после питай.Само,че аз съм на мнение ,че 2-ра употреба за същите пари можеш да намериш много по добри сделки, така че ти си решаваш(попаднах на една Кремана, на която само тялото и беше кремонско-мн яки ноислес на Сииймор Дънкан и тн. пък и и дръпнах един ремонт и стана пушка) .Бтв прегледай другите теми Цитирай
Recommended Posts