drummer_93 Отговорено Януари 27, 2007 Отговорено Януари 27, 2007 Тия списания ги имам в оригинал Цитирай
beatle Отговорено Януари 28, 2007 Отговорено Януари 28, 2007 И аз съм го гледал,но ми стана чудно защо няма каталог на Амати? Яко е много! Цитирай
imperor Отговорено Януари 28, 2007 Отговорено Януари 28, 2007 Вики, ти ме върна в далечното юношествос този пост. Само че май дедерейците са имали и някакви други модели, защото аз свирех на Тактон 4, който беше с по-малък надпис на касата, а конфигурацията му беше като на дадения тук Тактон 3, с тази разлика, че стойката за малкия чинел не беше права (като тази на снимките), а малко като цифрата 4, явно за да не пречи на томчето 13''. Но дългото свирене на този модел остави у мене навика да имам два флора отсрани и до днес продължавам да си копам все така. Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Януари 28, 2007 Отговорено Януари 28, 2007 Респект!!!!!Страхотен пост....а дали не ти се намира и някой католог на Амати Цитирай
tupoto kopele Отговорено Януари 28, 2007 Отговорено Януари 28, 2007 Бях горд собственик на Modell II....първият ми сет....под наем Цитирай
Recommended Posts