Garwan Публикувано Януари 26, 2007 Публикувано Януари 26, 2007 Здравейте, Отдавна искам да поправя една акустична китара /за джаз(всъщност не съм сигурен)...но няма кръгъл отвор посредата, а подобно на цигулка - 2 тесни f - образни от двете страни на грифа/. Няма ключове, няма и магаренце (тези китари са със подвижно магаренце, което май се отличава от стандартното). Та, молбата и въпросът ми са - знаете ли някой майстор /лютиер/, който на човешка цена да сложи гореспоменатите липсващи компоненти на инструмента, за да го върна към живот? Благодаря предварително и поздрави на всички! :-) Цитирай
Garwan Отговорено Януари 28, 2007 Автор Отговорено Януари 28, 2007 Наистина ли никой не знае подобен човек, който да прави поправки на по - стари китари? Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 28, 2007 Отговорено Януари 28, 2007 (Редактирано) Персонална информация Garwan Ослушващ се Неизвестни годишен/шна Не казвам Неизвестно местонахождение Непознат рожден ден ................ Ми ако земеш да кажеш по-подробна информация,може и да те упъти некой.. Такива части могат да се намерят в музикалните магазини,но не зн. дали в Павликени ги търсиш,или? И сам можеш да си оправиш китарата,ако само това и е проблема,почети из форума. Редактирано Януари 28, 2007 от Hillbilly Цитирай
7thString Отговорено Януари 28, 2007 Отговорено Януари 28, 2007 Нямаш ли инфо за китарата... в аспект на това дали би си струвало... Цитирай
Garwan Отговорено Януари 29, 2007 Автор Отговорено Януари 29, 2007 Търся лютиер в София ;-) Знам, че навярно самите компоненти могат да се намерят по магазините, но аз търся специалист, който да ги постави, а и да направи диагностика на самата китара - в какво състояние е и т.н. Иначе в първия си пост съм описал самия инструмент - може би не споменах конкретно, но е доста стар - петнайсетина годинишен, най - малко. Та така - мерси за отговорите - накратко - търся лютиер, който оправя стари китари и е локализиран в София. Поздрави ;-) Цитирай
Garwan Отговорено Януари 29, 2007 Автор Отговорено Януари 29, 2007 Намерих координати В случай, че някой следващ рови из форума и попадне на тая тема: За мен най-добрият / и по-важното - съвестен/ лютиер е Емилиян Лалев - Аурелиано мюзик , поддържа всичките ми китари , не взима скъпо и няма отвратителната привичка на повечето лютиери - да ти обяснява защо нещо не може да стане ) неговият джиесем е : 0887 511 620 Лично гарантирам за момчето Явор Недев а темата е: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=17284 Цитирай
Recommended Posts