Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Моето крамърче пристигна

009329639.jpg

009329640.jpg

009329636.jpg

009329641.jpg

009329638.jpg

009329637.jpg

Общо взето китарката си струва парите. На живо изглежда по-добре - черния цвят на сънбърста който преминава към гърба всъщност не е черен а много тъмно червено и прозира вижда се дървото. Нещото което най-много ме радва, че грифчето ми е много удобно. Адаптерите са средна работа, не са зле ама и с нищо не блестят, не са много силни примерно на старата ми китара MUSIMA 80год. са по силни и хармонициите излизат много по-лесно от крамъра - брижа ще го сменям след време ще си поръчам някое seymour duncan. Нещото което ме изнедада е, че тон потенциометъра е ПУШ ПУЛ и превключка адаптерите на еденичен режим (нещо което го няма в описанието). Най-големия МИНУС прагчетата не са изравнявани, четвърта струна направо ми опира в първото прагче и тук таме също леко задират (ще се посещава лютиер за лека козметика на прагчетата). Абе за тия пари съм много доволен, с малко пипване тук там ще се получи доста добра китарка.

• Отговори 47
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено (Редактирано)
Симпатични китари са, определено и мен ме гъделичка да си взема една някой ден, а и за тези пари изкушението е сериозно ... но предварително бих заделил допълнителни пари за сетъп и ъпгрейди.
... брижа ще го сменям след време ще си поръчам някое seymour duncan ... Абе за тия пари съм много доволен, с малко пипване тук там ще се получи доста добра китарка.

Май представата ми се потвърждава:music:.

Иначе честито и със здраве! :thumbs_up: Китарата си е яка, а тези неща се оправят.

П.С. Тремолото как е, държи ли?

Редактирано от sevenstring