ultramega Публикувано Януари 24, 2007 Публикувано Януари 24, 2007 ЕТО ГО ПАРЧЕТО всички мнения и коментари ще бъдат добре дошли Цитирай
Svet Отговорено Януари 24, 2007 Отговорено Януари 24, 2007 Парченцето си го бива. Браво. Един добър вокал му трябва и ще е екстра! Само соло барабанчето сякаш ми накъртва нещо...но е дреболия. Цитирай
ultramega Отговорено Януари 25, 2007 Автор Отговорено Януари 25, 2007 Svet , благодаря ти за коментара . не бих имал нищо против ако някои има желание нека изпее нещо отгоре Цитирай
Svet Отговорено Януари 25, 2007 Отговорено Януари 25, 2007 Aми дано някой се навие, ще стане много страхотно! Жалко, че немога да пея, бих се пробвал и аз... Цитирай
jFog Отговорено Януари 25, 2007 Отговорено Януари 25, 2007 и азмисля че е добро парчето...като идеи записано е много брутално обаче ако го запишеш с подходящ звук за китарата ше го отвориш доста.Наоколо пише много по въпроса..ако не намериш пиши ми лискренно и лично това софтуерни дистове ли са ...прекалено мажат звука. на 2:50 набивките много секси!. Цитирай
ultramega Отговорено Януари 26, 2007 Автор Отговорено Януари 26, 2007 jFog прав си. дистовете са софтуерни и аз не си ги харсвам но не разполагам с други. намерих едни VST ефекти , които доколкото знам са по добри ама явно не ми стига акъла как да ги ползвам Цитирай
pacodonati Отговорено Януари 28, 2007 Отговорено Януари 28, 2007 всичко е много пресилено в микса аз те саветвам като правиш баланс да намаляш а не да усилваш.когато използваш софтоерни ефекти при тях звука е заравнена чистотна лента тоес ниски чистоти 40 дори и понадолу съшто пресъсват което за китара не е необходимо. много внимаваи с това защото проблема с ттвоя запис е точно такъв нискиа регистар звучи всичко много смесено и саответно от пренасиштането пресилено.несам много изчерпателен но бавно пиша и немисе пише пожече :lol: аз сам барабаниста на invisible dreams и се занимажам с звукозапис 5 години Цитирай
ultramega Отговорено Януари 28, 2007 Автор Отговорено Януари 28, 2007 всичко е много пресилено в микса аз те саветвам като правиш баланс да намаляш а не да усилваш.когато използваш софтоерни ефекти при тях звука е заравнена чистотна лента тоес ниски чистоти 40 дори и понадолу съшто пресъсват което за китара не е необходимо. много внимаваи с това защото проблема с ттвоя запис е точно такъв нискиа регистар звучи всичко много смесено и саответно от пренасиштането пресилено.несам много изчерпателен но бавно пиша и немисе пише пожече :) аз сам барабаниста на invisible dreams и се занимажам с звукозапис 5 години благодаря ти за ценните съвети. ще се опитам да съумея да поправя нещата, тъй като моя опит със звукозаписа не е голям Цитирай
LOE Отговорено Януари 28, 2007 Отговорено Януари 28, 2007 записът е много омазан, постарай се преди да записваш нещо то да ти звучи добре, в смисъл да не записваш кофти китари с идеята да ги оправиш в микса запишеш ли хубав материал после само леко го бутваш и толкова Цитирай
black_waltz Отговорено Януари 29, 2007 Отговорено Януари 29, 2007 записа верно си е гаден, ама идеята си личи от далече, добро е Цитирай
разбойник Отговорено Януари 29, 2007 Отговорено Януари 29, 2007 Парчето е яко. Давай все така, записите с времето ще ги овладееш Цитирай
zarra Отговорено Януари 29, 2007 Отговорено Януари 29, 2007 И на мене много ми харесва !Супер! Цитирай
ultramega Отговорено Януари 29, 2007 Автор Отговорено Януари 29, 2007 благодаря ви за позитивните изказвания. ще поработя по подобряванто на звукозаписа си Цитирай
Recommended Posts