elizaaa Публикувано Март 4, 2005 Публикувано Март 4, 2005 Как мислите,ще се получи ли?Мен лично ме е страх от това да чуя малоумни изрисувани чалгарки,вместо сериозни талантливи музиканти с идеи.Кое ще победи:гласът или визията?Някой ще ходи ли на кастинга?Иска ми се да чуя мнението ви изобщо за този начин за откриване на таланти.Мерси предварително Цитирай
the_gorer Отговорено Март 4, 2005 Отговорено Март 4, 2005 (Редактирано) Ами виж сега, тя визията отдавна вече е победила. Така че, този въпрос е излишен. Дали свириш чалга, опера или поп няма никакво значение. За да си "звезда", задължително трябва да имаш визия, иначе си просто "много добър музикант" За кастинга - ще дойдат доста хора. Повечето ще са ненормалници, които мислят, че става нещо от тях, а другите ще са талантливи хора, но без всякакво бъдеще, защото в смешно малката Република България "звезди" няма и няма как и да има. Редактирано Март 4, 2005 от the_gorer Цитирай
Adagio Отговорено Март 6, 2005 Отговорено Март 6, 2005 малко офтопик,за което се извинявам,ама някой знае ли нещо за кастинга? Цитирай
eL_NinYo Отговорено Март 6, 2005 Отговорено Март 6, 2005 надявам се да ме подкрепите,щото ще ходя ! Цитирай
Martinez Отговорено Март 6, 2005 Отговорено Март 6, 2005 надявам се да ме подкрепите,щото ще ходя ! Значи ще се видим там Цитирай
MAUGLY Отговорено Март 6, 2005 Отговорено Март 6, 2005 Айдееееееееееееееееееееееееееееее!!! Целия форум сме там!!! Цитирай
Joys Отговорено Март 7, 2005 Отговорено Март 7, 2005 Друго да не стане поне има кой да разказва. Цитирай
Topsun Отговорено Март 7, 2005 Отговорено Март 7, 2005 за мен това е поредната глупост...нещо не съм фен на такива хави... Цитирай
Topsun Отговорено Март 7, 2005 Отговорено Март 7, 2005 изнуди меще гласувам за тебда ми махнеш от телевизора Цитирай
eL_NinYo Отговорено Март 7, 2005 Отговорено Март 7, 2005 и ще ти посвиря даже-ти само гласувай Цитирай
Steve_Vai Отговорено Март 7, 2005 Отговорено Март 7, 2005 На мен лично ми е много интересно какви ще изберат там... Винаги ще има кой да спечели и някой ще казват, че не заслужавал, а други, че той/тя бил най-добрият... Умения VS. визия+ексцентричност ? Цитирай
Topsun Отговорено Март 8, 2005 Отговорено Март 8, 2005 абе най-добре и умения и визия да имаш и да се държиш ексцентрично ако ме питаш мен.... Цитирай
Recommended Posts