ALBIREO Публикувано Март 4, 2005 Публикувано Март 4, 2005 Искам да си сменя всички ръждясали и преебани болтове на китарата и ми трябват черни болтчета. Ако знаете къде в София има магазин за такива чаркове - ще съм ви много благодарен ако споделите Цитирай
The Crow Отговорено Март 4, 2005 Отговорено Март 4, 2005 виж в музикалните магазини или в железарийте или в Бриколаж пробвай на всякъде където смяташ че може да има Цитирай
ALBIREO Отговорено Март 4, 2005 Автор Отговорено Март 4, 2005 виж в музикалните магазини или в железарийте или в Бриколаж пробвай на всякъде където смяташ че може да има Знам къде МОЖЕ ДА ИМА, но въпросът ми е КЪДЕ ИМА? Знам само къде се намира бриколаж, а по магазините за музикални инструменти нямат болтчета. Нито една железария не знам къде се намира. Цитирай
Nikifena Отговорено Март 4, 2005 Отговорено Март 4, 2005 трудна работа с тея болчета..... Аз си търся 3-4 да държат адаптерите на баса, че ония цървул дет ми прави баса сложи само 5 болчета общо за прецижън и джазбас адаптерите И така си търся от 3 години и не съм намерил подходящи.. Не знам ти кви болтове търсиш, ама железарии в София бол.... разходи се из софия и гледай Цитирай
Burton Отговорено Март 4, 2005 Отговорено Март 4, 2005 (Редактирано) Тръгвам до 15 мин ... Айде ако намериш сподели информацията плс, че и аз имам същия проблем :wall: Инъче казаха че за адапторите ставали идеално черните винтчета от видеокасетите...ама нямам стари д**ба! Редактирано Март 4, 2005 от Burton Цитирай
ALBIREO Отговорено Март 4, 2005 Автор Отговорено Март 4, 2005 Не смятам на китарата си да слагам болтчета от видеокасета ... Информация имам! Днес ходих до xxxx и за всеобща радост разбрах, че се очаква поръчка на всякакви болтчета, винтчета, гайки ... ще ми се обадят да ми кажат когато пристигне, защото ще им изкупя половината поръчка . Като се напазарувам ще ви кажа да отивате и вие да купувате Лека и доходна ... Цитирай
Shakesbeer Отговорено Март 4, 2005 Отговорено Март 4, 2005 Нейде из околностите на сточна гара имало железария, где има винтчета секакви! Най-добре се обади на 0889285786, търси Андрей, кажи му че Орлински ти е казал и го питай точно къде е..... Цитирай
Fenix Отговорено Март 4, 2005 Отговорено Март 4, 2005 Нейде из околностите на сточна гара имало железария, где има винтчета секакви! Най-добре се обади на 0889285786, търси Андрей, кажи му че Орлински ти е казал и го питай точно къде е..... На околностите на сточна гара има само железарии. Нема отркъде да отида един сандвич да си взема. Но поне болтчета Цитирай
ALBIREO Отговорено Март 5, 2005 Автор Отговорено Март 5, 2005 Нейде из околностите на сточна гара имало железария, где има винтчета секакви! Най-добре се обади на 0889285786, търси Андрей, кажи му че Орлински ти е казал и го питай точно къде е..... Благодаря, ще изчакам да видя какво ще докарат в магазина за музикални инструменти и ако нямат това, което ми трябва ще се обадя на твоя човек. Цитирай
The Crow Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 видяли че има в музикалните магазини Цитирай
Nikifena Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 А тва ми е ебати и странното. В магазин за музикални инструменти да продават болтове и гайки А дано не са по 2 лева на болт, че до колкото рабрах една метална планка, дет държи адаптера била 10 кинта... ЕЕЕее е малко се пооляхме май Цитирай
ALBIREO Отговорено Март 12, 2005 Автор Отговорено Март 12, 2005 Начи, нУвината е, че в xxxx докараха мноо и СЕКВИ болтчета, винтчета и други такива. Аз намерих почти всичко от това което търсех днес, а в Понеделник (14.03.2005) ще намеря останалото (надявам се) Така, че който му трябват да ходи да взима. Цитирай
Nikifena Отговорено Март 21, 2005 Отговорено Март 21, 2005 Утре ще имам май път натам... трябва да зема тези от баса ми за да гледам по тях Цитирай
Nikifena Отговорено Март 24, 2005 Отговорено Март 24, 2005 Зех си болчета завчера, но забравих да пиша.. Стават болчетата, не са зле, ама по 70 стотинки на болче дейба малко скъпи, за 8 болчета малко над 5 кинта... Ама кво да се прави ;) тва е . Цитирай
Recommended Posts