Nikifena Отговорено Март 4, 2005 Отговорено Март 4, 2005 Ето при кой май по-натам ще си правя фретлес... Хем и аз съм майна ама да не бързам за сега Цитирай
Topsun Отговорено Март 4, 2005 Отговорено Март 4, 2005 то излиза по-евтино да си купиш яки материали и да ти направи някой китаратасъбирайте пари драги китаристи и басисти Цитирай
Yiwigi Отговорено Март 4, 2005 Отговорено Март 4, 2005 Ако Диката правеше и такива клавири за по 800-900 лева... Направо цена нямаше да има Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Март 4, 2005 Отговорено Март 4, 2005 честито китарата е супер и така като е гледам изработката е 1:1 сас здраве да си стържеш Цитирай
assoass Отговорено Март 4, 2005 Отговорено Март 4, 2005 (Редактирано) За сайт- виж това тук , друг не знам лично... ТУК съм качил малко повече снимки на негови китари XEXE! И баса на Разбойника се спотайва някъде там..... А ИНАЧЕ ЧЕСТИТО! СЪС ЗДРАВЕ ДА СВИРИШ НА НЕЯ И СЪС СИЛА ДА ЛУПАШ ЧАЛГАРИТЕ ПО ГЛАВИТЕ Редактирано Март 4, 2005 от assoass Цитирай
Topsun Отговорено Март 4, 2005 Отговорено Март 4, 2005 както разбойника сам казаабе аз кво да ви кажа...ДИКАТА Е "ЛУД".Burton-e,ква китара си имаш самооооооа за тези пари щеше да имаш някъв грозен сап,дъска която (предполагам) нямаше да има нищо общо с това което в момента имашсвири якооооо!!! Цитирай
Demiurg Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 (Редактирано) Искам някъде да пипна бас, правен от тоя пич. Замислям се за Remakе на баса ми (правен някога пак от пловдивчанин - от Хранов) и си мислех при него да ходя, ама пък като гледам - Диката е и басист, по- ще ме разбере какво искам.... Що не си направи сайт тоя човек бе ??? Редактирано Март 10, 2005 от Demiurg Цитирай
Topsun Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 не му трябва за моментаиначе 100% ще те разбере кво искаш Цитирай
AXE Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 Да ми направи китара, пък аз ще му избарам ебахти бруталния сайт П.П. Наистина има нужда от сайт. Цитирай
Fenix Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 Да ми направи китара, пък аз ще му избарам ебахти бруталния сайт П.П. Наистина има нужда от сайт. Това е идея :green: Цитирай
JEMer Отговорено Март 11, 2005 Отговорено Март 11, 2005 Китарата изглежда супер яко поздравления!!!!! Цитирай
Burton Отговорено Април 1, 2005 Автор Отговорено Април 1, 2005 всичко сам ли е направил ? Зависи какво имаш предвид под "всичко"...Хардуера /адаптори, потенциометри, ключове, флойд и т.н./ както се разбира от самосебе си сам съм ги купувал, инъче изработката от до си е изцяло негова :violin: Цитирай
Recommended Posts