The Crow Отговорено Март 3, 2005 Отговорено Март 3, 2005 китара найстина е резачка на тоя пич Диката ДОСТА ДОБРЕ се справя с китарите Честита да ти е и да се скъсаш от свирене на нея Цитирай
Burton Отговорено Март 3, 2005 Автор Отговорено Март 3, 2005 китарата е направо убийствена ....... да я ползваш със здраве ... аааааа е време е и аватара си да смениш :green: :green: :green: :green: Благодаря! А за смяната на аватара - много си прав правя го веднага :guitar: Цитирай
AXE Отговорено Март 3, 2005 Отговорено Март 3, 2005 Мерси Burton-е. Може ли някой да ми даде телефона, да звънна да поразпитам за цени аз Цитирай
Burton Отговорено Март 3, 2005 Автор Отговорено Март 3, 2005 (Редактирано) Мерси Burton-е. Може ли някой да ми даде телефона, да звънна да поразпитам за цени аз Имаш PM П.П. само уточнявам - човека се намира в Пловдив Редактирано Март 3, 2005 от Burton Цитирай
Topsun Отговорено Март 3, 2005 Отговорено Март 3, 2005 да,но това не пречи да се направи китаратанали така Цитирай
Burton Отговорено Март 3, 2005 Автор Отговорено Март 3, 2005 (Редактирано) да,но това не пречи да се направи китаратанали така Разбира се! Това не е никаква пречка в случая! Редактирано Март 3, 2005 от Burton Цитирай
fracture Отговорено Март 3, 2005 Отговорено Март 3, 2005 Честито за китарата очакваме да чуем какъв звук има хора, дайте координатите на този човек - Диката Цитирай
Burton Отговорено Март 3, 2005 Автор Отговорено Март 3, 2005 брехдиката ще се спука от работа Лошо няма Цитирай
The Crow Отговорено Март 4, 2005 Отговорено Март 4, 2005 е то няма лошо ама май ще трябва да се редите на опашка Цитирай
Rust Отговорено Март 4, 2005 Отговорено Март 4, 2005 брадвето изглежда яката работа да й се радваш дълги години и да не я сменяш за нищо цвета е голяма мания ! .... много се кефя на натурален цвят ! ти само като се замислиш един истински джаксън колко се товари на него за да стигне до тука и някой да ти го продаде спокойно може да се пресментне че утепва някой над 1000 левов модел Цитирай
jFog Отговорено Март 4, 2005 Отговорено Март 4, 2005 Луелуеееееееее много метал има в тава нещо :violin: колко струва изработката на тая машина?шъ почвам да спестявам Цитирай
Burton Отговорено Март 4, 2005 Автор Отговорено Март 4, 2005 брадвето изглежда яката работа да й се радваш дълги години и да не я сменяш за нищо цвета е голяма мания ! .... много се кефя на натурален цвят ! Благодаря! Определено не мисля да я сменям :inlove: Цитирай
Topsun Отговорено Март 4, 2005 Отговорено Март 4, 2005 най-много да си направиш още една след времето друго няма кво Цитирай
Yiwigi Отговорено Март 4, 2005 Отговорено Март 4, 2005 най-много да си направиш още една след времето друго няма кво А дано Дет се вика: на всеки поне по една такава Цитирай
Recommended Posts