Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Ползвал съм го.Интересна машинка.Смена се  нек адаптера и електрониката.Дава ти състейн / 4-ти хармоник.

Нек адаптера шуми като сингъл и не е със особено добър тон.Променя се близоста и наклона на адаптерите от което страда единствено тона.Електрониката става активна(9 волтова батерия за ел.платката).Необходимо е изрязване на легло за ел.платката(допълнителна лютиерска намеса със оберфрезата).Настройки на тримерите за правилна работа.Понякога не се разбира добре с някои адаптери(понеже променя малко тона при включен състейн режим).Най- изразен е тона при изкривяване(дисторшън).При чисти настройки състейна/хармоника е слабо доловим и дразнещ на моменти.За рокаджииски изпълнения ала Стив Вай става.За метъл също.Но за мен има повече минуси отколкото ползи.

Редактирано от jorog
Отговорено (Редактирано)

Аз си направих един Джем7  със състейнер но още не гоползвам защото малко ми промени тона на китарата. Дали ако направя два изхода на китарата един за състейна и друг за адаптерите няма да си върна тона когато неползвам състейна??????????

Редактирано от panko
Отговорено

Съмнява ме.Колкото един активен EMG 81 може да стане пасивен ,толкова и състейнъра.Електрониката или е пасивна или активна.Абе не е чак толкова голяма разликата.Просто за да работи системата като състейнър в пълния си потенциал трябва адаптерите да са по-близо до струните(особено при тънките струни).От там идва проблема.И от нек адаптера/драйвера който не би се харесал на всеки като тон.Иначе другото е факт.Безкраен състейн без набузен усилвател.