Djinjifila Публикувано Януари 23, 2017 Публикувано Януари 23, 2017 Здравейте колеги и приятели. След дълъг период на труд, под и всякакви такива мога най - после да споделя своето дебютно парче "Спаси Ме". Парчето е хип - хоп балада и с екипа го работихме доста дълго време. Записите са правени в Пекарната и домашното студио на нашия бийтмейкър Zimone. Текстът е мой. Надявам се нашият проект да Ви хареса и да ни подкрепите с някой лайк или споделяне из социалките, за да може да стигнем до още повече хора.. Разбира се има и кусури, които ще изчистваме в бъдещи парчета.. А защо съм избрал псевдонимът R.A.N.D.O.M.? Дълга история, която с радост ще споделя някой ден. Поздрави! Цитирай
kassad Отговорено Януари 24, 2017 Отговорено Януари 24, 2017 Браво,момчета и момичета.Идеята я има и лично мен ме докосна.Успех и не се предавайте. Цитирай
Djinjifila Отговорено Януари 25, 2017 Автор Отговорено Януари 25, 2017 Браво,момчета и момичета.Идеята я има и лично мен ме докосна.Успех и не се предавайте. Благодарим от сърце. Опитваме се, въпреки пречките, които има пред нас. Ще се преборим Fl studio ? Ableton Live Цитирай
Djinjifila Отговорено Февруари 3, 2017 Автор Отговорено Февруари 3, 2017 Здравейте отново на всички. За да е по - удобно на всички, които са харесали нашето парче, но не искат да минават всеки път през клипа, за да го слушат качихме и едно от така наречените Официални Аудио Клипове. Много помпозно прозвуча, тюх!Сложихме и английски субтитри на клипа, които включват и английския текст, който написах и предстои да запишем в студио съвсем скоро. Поздрави на всички! 2 Цитирай
Recommended Posts