Jorkata Отговорено Януари 22, 2007 Share Отговорено Януари 22, 2007 Е те са със пластмасови топ4ета и не виждам как ще цапат кожите, ма по 4инелите и фуса остаат следи ше треа полиране по некое време А ина4е мноо ми мърляха ръцете в на4алото Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
darmonko Отговорено Януари 22, 2007 Share Отговорено Януари 22, 2007 трябва да направим една статистика кой използва най-много марки в комплекта си... в моя са доста, но пък заедно това не пречи да вършат добра работа Барабани - Pearl + + барабанче Амати Предал - DW Чинели - Zildjian, Rodjian, Paiste, Wuhan Стойки - Tama, Амати, Столче - NewSound Фус-машина - Stagg Като екстри - дайре Stagg и cowbell неизвестна марка Кожи - Remo Палки - най-различни видове в зависимост от целта Brushes - Regal Тip Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eL_NinYo Отговорено Януари 23, 2007 Share Отговорено Януари 23, 2007 Абе какви са тея чинели Redjian д**ба...Никога не съм ги срещал ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drummer_93 Отговорено Януари 23, 2007 Автор Share Отговорено Януари 23, 2007 Е те са със пластмасови топ4ета и не виждам как ще цапат кожите, ма по 4инелите и фуса остаат следи ше треа полиране по некое време А ина4е мноо ми мърляха ръцете в на4алото Пич,аз ти говоря за ей тез с дървените топчета Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
The Crow Отговорено Януари 23, 2007 Share Отговорено Януари 23, 2007 Абе какви са тея чинели Redjian д**ба...Никога не съм ги срещал ! Ми да ти кажа ,честно не знам.Но вади много як звук.Аз в интернет не можах да открия нищо.Нещо ме кара да си мисля ,че е някакъв турски.Трябва да снимам буквите за да видите има и други издълбани надписи ,но не мога да ги прочета. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Katsko Отговорено Януари 23, 2007 Share Отговорено Януари 23, 2007 ай сори за инглиша, ма така е по-"научно", с ударение на "у"-то, разбира се drums: Yamaha Stage Custom Advantage Noveau- 22,12,16 & Stage Custom 16 floor tom snare drum: World Max 14x6 metal double pedal: Tama Iron Cobra drum stool: Tama snare stands: Tama & Yamaha hi-hat: Yamaha & Pearl drop clutch cymbal stands: Yamaha, Pearl & Gibraltar cymbals: rides: Sabian Pro 20" % Zildjian K 20" hi-hat: Zildjian Z crashes: Paiste 2002 16" & 18" 404, Sabian Pro Sonix 16", Meinl Byzance 14", Istanbul Mehmet 16" cowbell & cowbell holder: Meinl heads: snare: Remo Emperor-X batter & Aquarian resonant toms: Remo Pinstripe batter & Evans Glass resonant bass drum: Evans EQ3 batter & Yamaha resonant sticks: тука вече стана сложно-Нова, Промарк,Стаг, Нента Тояга(най-добрите), безмарковите палки без върхове от Цецо Русиновския магазин, предпочитам дълги и тежки без върхове или с дебели върхове, мразя найлонови върхове(3B, 2B и подобни) да не забравя и най-къстъм бонгосите по света и нас, скъп подарък от бате ИтсеДжамко, за които за жалост още не съм измислил свястна стойка запланувал съм и някои скорошни покупки от сорта на барабанче Тама Старкласик и сет модул и падове DM5 на Алесис, както и евентуално едни барабани Стаг като втори комклект за репетиции. а са кой ше каже, че не държа рекорда по най-голям збирщайн Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
darmonko Отговорено Януари 23, 2007 Share Отговорено Януари 23, 2007 Абе какви са тея чинели Redjian д**ба...Никога не съм ги срещал ! Хахаха и аз не бях чувал преди да го купя RODJIAN се казват, пише го на самия чинел релефно както надписите на ZILDJIAN... аз лично се учудих като видях че и други хора имат такива чинели, явно моя не е единствен Доколкото знам ги прави някакъв турчин в Истанбул в някакъв гараж или малко цехче. моя е 18'' Crash и мога да кажа че е много стабилен чинел, вади хубав дълбок звук с доста ниски, бавен е малко но пък има невероятен състейн. Взех го за 40-50 лева преди години и се оказа много як и в първия ми комплект беше единствен краш. По тази причина след 3 години употреба се получи една пукнатина няколко милиметра по ръба. Понеже нямах пари за нов взех на баща ми ъглошлайфа и отрязах около 7-8 милиметра от ръба там където беше пукнат с мисълта че и да го прецакам няма какво да губя така или иначе е пукнат. Обаче невероятно, тоя чинел след като го отрязах зазвуча още по-яко, не си изгуби състейна, а започна да вади едни специфични обертонове като китайски. Абе лудница от тогава много си ме кефи тоя чинел и си го пазя. Един път си бях дал под наем барабаните на Владо Захариев от Сигнал и той много му се изкефи хахаха а аз му го сложих защото не ми се даваха Зилджианите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
F.I.N.E. Отговорено Януари 24, 2007 Share Отговорено Януари 24, 2007 И така : Барабани - Pearl Export, със стойки и hardware на Pearl, Stagg, Yamaha и Амати разбира се ! Чинели : PAISTE 302 14" Hi-Hat PAISTE 404 16" crash PAISTE PST3 14" crash SABIAN B8 PRO 16" crash PAISTE PST3 10" splash PAISTE 404 20" ride STAGG China Brilliant 16" Други : Pearl DCL300P Drop Clutch Cowbell - unkwnown ?! Чанта за чинели - Stagg 12 pcs. Палки : Valeto, Pro-Mark, Stagg Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drummer_93 Отговорено Януари 24, 2007 Автор Share Отговорено Януари 24, 2007 bass drum: Evans EQ3 batter Coated или Clear?За колко кинта я взе,че и на мен ми трябва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drummer_93 Отговорено Януари 24, 2007 Автор Share Отговорено Януари 24, 2007 Гледам всички сте писали спецификациите на комплекта си,само аз не съм,така,че: 20"каса,12"и 13"томове,16" флор том,14" снеър(метално).Барабаните са Амати,зелени. Paiste 302 14" hi-hat Amati 20" ride Amati 14 1/2" hi-hat bottom(ползвам го за 1ви краш) Аmati 14 1/2" hi-hat top(ползвам го за 2ри краш) Heads: 12",13" Evans Genera G2 Clear 16",22" Remo PinStripe 14" Evans Genera G2 Coated Sticks: ProMark Marco Minnemann signature,Mike Portnoy signature,5AN(nylon tip) Zildjian 7A,5B black Vic Firth American Classic 5A !!!!!!!!!!!!!!! Оффтопик: Някой може ли да ми каже къде мога да намеря палки ПроМарк Нийл Пърт сигничър,щото звънях в Дръмцентъра,звънях в Ямаха Мюзик Стор,а те ми викат,че понеже били "Трансатлантически" не се знаело кога ще пристигнат. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zazo Отговорено Януари 24, 2007 Share Отговорено Януари 24, 2007 Tama Swingstar: томове 12",13"; каса 22" метално барабанче 14/5,5; 16" флор Pearl Кожи: барабанче: Evans Power Center/Evans Hazy 300 томове: Evans G2 clear/Evans Resonant Black каса: Evans EMAD/Evans EQ3 Resonant Black чинели: Paiste - PST3, Alpha палки: Nova 2B напоследък Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
imperor Отговорено Януари 24, 2007 Share Отговорено Януари 24, 2007 "Слингерланд": 24'' каса, 13'', 14'', 15'', 16'' - томове, 18'' флор. Рототоми: 6'', 8'', 10'' - "Пърформанс". Барабанче: метално, "Сонор" 6.5''х14''. Двоен педал "Айрън Кобра" на "Тама", фусмашина "Сонор", столче "Ямаха", стойки за чинели: "Ямаха", "Сонор", "Ню Саунд". Чинели: "Пайст" 2002, райд 20'', краш 20", медиум 20", краш-райд 20", чайна бой 18", чайна бой 3000 14", "Зилджан" Истамбул, ръчна изработка краш 13", краш 22", "Мейл" райд 20", фус капаци 11" "Зилджан" Истамбул, ръчна изработка. Един немски триангел и два от Тайван. Кожи: барабанче "Акуариан" Кармин Епис сигничър, томове: "Акуариан" "Пърформанс II", каса "Евънс" EQ3, която скоро ще бъде заменена с "Акуариан". Палки от Русинов с доработени от мене алуминиеви топчета. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EX-FLAMES Отговорено Януари 25, 2007 Share Отговорено Януари 25, 2007 Много ми се иска да го видя този сет на снимка,имали начин да го пуснеш за да го видя? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
imperor Отговорено Януари 25, 2007 Share Отговорено Януари 25, 2007 'Ми аз май постнах някакви снимки (с не много добро качество) в някоя от важните теми. Май беше "Нашите тупани". То добре, че беше Калоян да ги качи, че аз съм ляв леген с компютрите... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EX-FLAMES Отговорено Януари 25, 2007 Share Отговорено Януари 25, 2007 Да де точно защото снимките не са с екстра качество,та за това ми се щеше да ги видя,но няма проблем щом и ти като мен ски малко "скаран" с компютрите.Впрочем интерса ми се състоеше в това ,че до преди време марката на която свириш ми се струваше,хм..екзотична,докато не се позаинтересувах,и от това което видях(на снимки,разбира се) и разни мнения установих че съм се лъгал,но както и да стига съм спамел..... Поздрави Дидо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts