iliev.p Отговорено Януари 14, 2017 Share Отговорено Януари 14, 2017 gdd55,едно мнение,дай сега повече пари,хубавия инструмент доставя удоволствие да свириш на него!Което в твоя случай е най важното,работиш в чужбина все пак. Иначе ,взимаш нещо посредствено,след малко време взимаш по добро,после нещо истинско,кое по евтино,умножено по три!? Старите посредствени свирки стават вечно твои,ако не ги подариш евентуално. Това е моето мнение,от личен опит споделям. В този форум,е дискотирано всички предимства и недостатъци на тези клавири,прочети преди да вземеш решение,явно не искаш да се набуташ с пари,затова чети. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Губерков Отговорено Януари 14, 2017 Share Отговорено Януари 14, 2017 (Редактирано) gdd55 , Няма какво да се чудиш - купуваш PA300 и се залавяш да се учиш, ако до 1 година не направиш дори и малък напредък,значи си си въобразявал че ти се свири и тази работа не е за теб. Докато не пробваш,няма как да разбереш,а това без добър музикален инструмент не става, защото всяко свободно време което имаш трябва да имаш огромен мерак и желание - сядаш на него и да ти е на една ръка разстояние и на разположение. Ако нищо не стане след време продаваш го и продължаваш напред с някакво друго призвание и мерак, докато попаднеш на правилното нещо за теб. Поздрави. Редактирано Януари 14, 2017 от Губерков Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gdd55 Отговорено Януари 15, 2017 Автор Share Отговорено Януари 15, 2017 На една заплата разстояние съм. Ще има ли български ритми или ще трябва да качвам? Как точно се качват и от къде се свалят. В гугъл за pa300 няма много информация. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
asan79onbashi Отговорено Януари 16, 2017 Share Отговорено Януари 16, 2017 Ще може да зареждаш стилове от много па модели не само от па 300.Например па 50,60,80 и това ти стига щото има много добри стилове за изброените,български и всякакви но твоя па 300 е малко по добър по възможности от предните и по-нов и съвременен модел.Има предостатъчно сетове за па 50 в темата за стилове,сетове,аранжименти... Магията се учи с години не е само да купиш и да пуснеш. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gdd55 Отговорено Януари 16, 2017 Автор Share Отговорено Януари 16, 2017 Асан от па600 става ли, има доста материал за 600 В сайта на корг има ъпдеит за па300 сръбски ос румънски ос... само български няма Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
asan79onbashi Отговорено Януари 16, 2017 Share Отговорено Януари 16, 2017 Мисля че не щото па 600 е по-горен клас и има повече възможности. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Губерков Отговорено Януари 16, 2017 Share Отговорено Януари 16, 2017 Асан от па600 става ли, има доста материал за 600 В сайта на корг има ъпдеит за па300 сръбски ос румънски ос... само български няма Като дойде време да го купуваш, купи го нов с гаранция от музикален Център Икономов - техният PA300 е с оригинален сет балкански ритми изработен в KORG по тяхна поръчка и е със специален фирмуер пак по заявка на Икономов. Вътре са всички най-актуални и използвани стилове и бленди за музиката на балканите - българска-народна,сръбска,гръцка,румънска и някои турски неща. Аз притежавам PA600 от тях зареден с техен сет и съм доволен. Разлика има в клавиатурата,размера на рам-паметта и DNC Contorl - но, разлика има и в цената 1000лв. Поздрави. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RaverWild Отговорено Януари 16, 2017 Share Отговорено Януари 16, 2017 gdd55, евентуално имаш и по-евтин вариант - щом пишеш тук, значи имаш компютър. Какъв е незнам, но програмки за музика има бол. Плъгини също. Купуваш си една MIDI клавиатура и може дори да ти е по-добре. Сега да кажа - не поощрявам пиратския софтуеър, нито МИДИ клавиатурите по принцип, избягвам компютри. Но смятам за хора които не са сигурни какво им се прави, това е компромисен вариант като начало, докато се ориентират. Аз също не бях доволен от първия си синт, оказа се че не е това което съм търсил, но то друга тема. Просто ми е позната историята на началото. Човека ще си прецени Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gdd55 Отговорено Януари 16, 2017 Автор Share Отговорено Януари 16, 2017 Център Икономов отпада защото ми е на 3-4 хиляди километра разтояние Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Губерков Отговорено Януари 18, 2017 Share Отговорено Януари 18, 2017 (Редактирано) С тия компютри ,PC софтуери , MIDI- клавиатури,звукови карти въобще не си помисляй да се занимаваш - ще навлезеш в един грешен коловоз,който ще ти загуби месеци наред доста ценно време, а ти ще си мислиш че не се справяш и това е обяснимо защо е така. Аз бях в тази ситуация преди години, въпреки че на темата компютри,аудио-интерфейси,миди-контролери и клавиатури съм доста вещ и бях понапреднал когато се опитвах да свиря по тази концепция. Но всичко приключи в момента в който една вечер отидох с мой приятел-музикант в заведението където работи и след като се докоснах до клавиатурата на неговият KORG PA800 , усетих магия и ми стана ясно как няма смисъл повече да продължавам така, и че трябва да си купя истински музикален инструмент. Първо е много сложна материя за начинаещ от техническа и софтуерна гледна точка , второ това са едни латенсии,закъснения неща които допълнително ще затруднят обучението ти, а и качественна-здрава клавиатура която да е лека и подвижна(за свирене на бързи неща,украшения,трилиране - без които балканската музика не може да бъде такава) . Можеш да откриеш само в MIDI-Keyboards от най-висок клас на цената на PA300 . Това е вариант за студио, където хората отдавна са се научили да свирят и музиката се гради на така-нареченият секуенсерен начин на правене на музика стъпка по стъпка, в нереално време. Купи си истински музикален инструмент(за предпочитане KORG , и то аранжор,а не уърк-стейшън) , забрави за тия компютърни истории , ако искаш да имаш някакви шансове да се научиш да свириш. Редактирано Януари 18, 2017 от Губерков Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Мартин87 Отговорено Януари 18, 2017 Share Отговорено Януари 18, 2017 Така е, съгласен съм с Губерков. МИДИ клавиатурите не са за хора, които не са вътре в нещата. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gdd55 Отговорено Февруари 1, 2017 Автор Share Отговорено Февруари 1, 2017 Поръчах па300 утре пристига 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lorimar Отговорено Февруари 1, 2017 Share Отговорено Февруари 1, 2017 Поръчах па300 утре пристига Браво! Като почнеш да го разучаваш не се притеснявай да питаш каквото те интересува! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gdd55 Отговорено Февруари 1, 2017 Автор Share Отговорено Февруари 1, 2017 Благодаря сигурно ще имам доста въпроси. Сет за па600 или 800 става ли за па300 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gdd55 Отговорено Февруари 3, 2017 Автор Share Отговорено Февруари 3, 2017 Световете стават. Но всеки път като качвам някой сет ми изписва че мама достатъчно място и после някои инструменти не ми тръгват. Някой имали сет за па300 или как да си освободя повече място защото заводските звукове стилове и песни не ми дава да ги трия Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts