Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Колеги,

дали някой може да помогне с инфо?Преди около положин година си купих нови барабани и още немога да им се нарадвам...:D.Както и да е ло6ото е 4е до ден дне6ен не могада им разбера модела :).Барабаните сa Pearl,свалих си всевъзможни каталози (от 1968 та до днес) и пак не мога да ги открия.Ako някой може да сподели информация ще му бъда много признателен.Както ве4е казах,за сега имам снимка само на барабан4ето то е: STEEL(стомана) 14x6.5 inch-a:

http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?...geID=1771536281[/img]

http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?...geID=1771536591[/img]

http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?...geID=1771536864[/img]

http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?...geID=1771537095[/img]

http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?...geID=1771537328[/img]

предварително 10x на вси4ки отговорили :greenangel:

Отговорено

Според мен става въпрос за серия Експорт или някоя по-стара серия,която аз не знам.По едно барабан4е е трудно да се определи модела.Ако можеш постни снимки на целия сет и тогава,може би ще разгадаем въпроса.

Btw,от мен ли открадна аватара?Тва беше стария ми аватар и мислех евентуално пак да го използвам :greenangel:

Отговорено

HAHAHAHA НЕ съм ти крал аватара просто като се регвах написах в Google Dream Theater sign и си избрах един на радом ако си го иска6 да го сменям или?Видях го в някакъв реплай по няква тема за Венко и се за4удих дали па не си го изкрал ти ма си замъл4ах де :band2:

Та в момента о6те ги стягам 6тайгите,като ги нагласа 6те ги постна,ма кат гледам хората по форума с 'кво свирят та нз има ли смисал :band2:

както и да е 6те ги постна за идеята....

като допълнително инфо мога да кажа 4е никаде по тях не пи6е ехрогт na aluminiewite etiket4eta pi6e samo Pear|, ма6инките не минават през цялото тяло като на доста от моделите Ехпорт a ca си отделни и малки; 100% sa ot дърво (щото и тала6итен Ехрогт съм виждал) което съ6то не мога да разбера какво е - (имам съмнение 4е е клен :unsure: ) и е промазано цялото тяло отвътре (фабри4но) с някаква зелена паста... по стойките пак не пи6е модел...пи6е само Реаг| но с 4ервено.....

мерcи за reply-a

Отговорено

Споко!Стой си с аватара,като те кефи :band2:

Щом не е Експорт,зна4и е нещо доста стари4ко!Има хора от форума,които са доста компетентни и могат да ти разяснят пове4е.Все пак,аз съм на 13 :band2:

Keep on searching :unsure:

Отговорено

пи4 не ме навива6, не 4е не6то ама освен 4е съм го 4истил седмица и не6то и 4е зву4и УБИЙСТВЕНО си има и сантиментална стойност за мен....sorry

Отговорено
Ми тогава си направи бре,ама няма да е метално. :rolleyes:

BTW Дългия (Тедо,Тед,Теодор Янков или както там го знаете) си бе6е правил дълбоко барабан4е по едно време ако си се навил да си прави6 питай го 100% 6те ти разкаже полезни не6та за направата (нз на какво ниво си де може да си по-4ат от него) ама съм го признал за педант него (освен 4е съм го признал и за музикант де) и със сигурност е про4ел или нау4ил бая преди да седне да си го прави.....

Отговорено

Оо, той и други полезни неща ще ти разкаже, моля ти се... :rolleyes:

Междудругото, този аватар е на Итсето откак се помня тук, вероятно и от по-преди :)

Отговорено

абе мани тая работа, накрая правенето ти излиза през носа. и като време и като финансни и пак не се знае много-много кво ще направиш. аз викам да си ходя на работа и да си купувам от магазина със спечелените пари, тъй де, да стимулираме американската икономика, че са го закъсали милите:)

Отговорено
абе мани тая работа, накрая правенето ти излиза през носа. и като време и като финансни и пак не се знае много-много кво ще направиш. аз викам да си ходя на работа и да си купувам от магазина със спечелените пари, тъй де, да стимулираме американската икономика, че са го закъсали милите
Katsko така си е ма зависи ,ако имаш материали ,които са ти в излишък можеш да врътнеш някое и друго барабанче хахаха. :)

BTW Дългия (Тедо,Тед,Теодор Янков или както там го знаете) си бе6е правил дълбоко барабан4е по едно време ако си се навил да си прави6 питай го 100% 6те ти разкаже полезни не6та за направата (нз на какво ниво си де може да си по-4ат от него) ама съм го признал за педант него (освен 4е съм го признал и за музикант де) и със сигурност е про4ел или нау4ил бая преди да седне да си го прави.....

Тедо ми е даскал ,сега ще си прави 12" барабанче от том амати взего преди няколко дена.А за неговите знания-има ги много ,найстина много.Иначе и аз съм си правил барабнче 13"x5" и Тедо много му се изкефи ,и аз си го обичам доста.За първо барабанче мисля ,че се справих много добре.