Stoyanov67 Публикувано Декември 16, 2016 Публикувано Декември 16, 2016 здравейте, моля за вашето мнение, препоръкието линк към песента https://ufile.io/0e372 Цитирай
SassySassy Отговорено Декември 16, 2016 Отговорено Декември 16, 2016 Здрасти! При мен линкът сработи, но според мен е по-удачно да качваш подобни неща в Саундклауд, например, защото не знам дали много хора ще се доверят да свалят просто така някакъв файл. Та, за пеенето.. аз смятам, че по-удачен е въпросът ти какво мислиш за него. Ясно се чува, че не си там където трябва да си през по-голяма част от времето. От друга страна, смятам, че под престараването и фалшивеещо пеене има приятен тембър, който би могъл би да се покаже при усилена работа. Ама то зависи и какво искаш да правиш.. да пееш у вас добре или си го намислил като професионално начинание. Поздрави 1 Цитирай
Stoyanov67 Отговорено Декември 16, 2016 Автор Отговорено Декември 16, 2016 мерси за мнението за пееното аз си мислех че само на моменти е по ниско, а не почти цялото фалшиво за престараването не знам какво имаш предвид честно казано а иначе първо да си пея у нас, после каквото дойде ) Цитирай
positive Отговорено Декември 17, 2016 Отговорено Декември 17, 2016 Почти през цялото време си фалшив. Пробвай да пееш с оригиналния вокал. пробвай да го уцелиш. И след това вече пей без него. Фалшиво е много. като почнеш да уцелваш оригиналния вокал, трябва да се вслушваш, нали, така може и да ти се получи. Важното е, ти сам да чуваш кога е фалшиво и кога не. 1 Цитирай
Stoyanov67 Отговорено Декември 19, 2016 Автор Отговорено Декември 19, 2016 благодаря за препоръките Цитирай
Recommended Posts