hammer_god Публикувано Януари 18, 2007 Публикувано Януари 18, 2007 а ве хора плс ми кажете от де да си купа барабани и на каква цена. защото от скоро взех да хода на уроци и искам да си купа барабани защото наистина се вманиечих и искам да си намера от нейде. но да не са повече от 500 кинта плс. много благодаря предварително ае за са кой знае да ми пи6е. Цитирай
makedonetsa Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 За тия пари трудно ! Ще трябва да е нещо втора ръка, а то тогава винаги се налага и допълнителен ъпгрейд ( я педала ще е калпъв я фус машината и т.н) ! Цитирай
hammer_god Отговорено Януари 18, 2007 Автор Отговорено Януари 18, 2007 ми де да знам каи нещо по така ма да е и по евтино щот гледах по сайтовете за от 400 до 500 кинта и били яко готини па де да знам провери моля ти се Цитирай
eL_NinYo Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 В какви сайтове си гледал ????? Цитирай
NeonGod Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 ааааааам мда напълно съм съгласен с makedonetsa.но ако са 2-ра ръчица изкаи снимки туи онуи преценяваш бягаш пробваш и така пич ако ти аресат кихаш кинти и после черпиш за предобивката.ако събереш малко повечко търчиш в някои музикален магазин и си зимаш бърсак нови барабани.ами кво да ти кажа внимаваи кво зимаш да не се минеш е то че винаги има няква минавка се знае.но гледаи внимателно. Цитирай
hammer_god Отговорено Януари 18, 2007 Автор Отговорено Януари 18, 2007 е го е сайта ако иска виш и ти ма нз просто нали ви казвам 4е съм нов и още много не ги разбирам теа работи 911.bg Цитирай
Jorkata Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 (Редактирано) Ако успееш да си събереш още толкова пари4ки, ще можеш един нови4ък Стаг да си купиш то поразу4и първо хубави4ко интернет съдържа достатъ4но инфо Успех Редактирано Януари 18, 2007 от Jorkata Цитирай
hammer_god Отговорено Януари 19, 2007 Автор Отговорено Януари 19, 2007 10х пи4 6е вида да дира още но ако не моа да си намера пак ше се обърна към вас. и пак 10х а и нещо друго ето един сайт с таблатури за барабани. пожелавам ви да ги нау4ите и да смайвате вси4ки около вас с бързината си. http://www.mxtabs.net/drumtabs.php Цитирай
Recommended Posts