rudibass Публикувано Март 2, 2005 Публикувано Март 2, 2005 Ника ми е rudibass на 24 години съм занимавам се активно със бас от 5 години.Преди това съм свирил на класи4еска китара около 10 години.общо взето кашата е пълна.много любими мои изпълнители са марк кинг, лес клейпул ,виктор уутън джон мянг и такива други светила в съвременното бас музициране.ина4е проекти нямам..аз ходя да свиря по 4ужбината.тва е за мен. Цитирай
spotlight_kid Отговорено Март 2, 2005 Отговорено Март 2, 2005 ВЕЛСОТЕ /Както казал селския диджей,който искал да приветства госттите от чужбина/ та бате ние тука с едни пичове също искаме да ходим да свирим по кораби..навити ли си да ни разясниш туй-унуй Цитирай
Topsun Отговорено Март 2, 2005 Отговорено Март 2, 2005 добре дошъл и от мен!ладиите са гадно нещо,но се взимат парички както съм чувал. Цитирай
Joys Отговорено Март 2, 2005 Отговорено Март 2, 2005 Добре дошъл. Как е по чужбината със свирнята? :guitar: Цитирай
Slinky Отговорено Март 2, 2005 Отговорено Март 2, 2005 Добре дошъл, хубаво е че се присъединяват разни басисти, щото форума взе много китарен да става. Цитирай
black_waltz Отговорено Март 2, 2005 Отговорено Март 2, 2005 Добре дошъл. Надяваме се да ти хареса тук, има мн полезни нищица Цитирай
assoass Отговорено Март 2, 2005 Отговорено Март 2, 2005 МАРАБАТА! НЕКА В ТЕЗ СТУДЕНИ ДНИ, ТОПЛИЯТ И ЗАДУШЕВЕН ФОРУМ НАШ ТЕ ПРИЮТИ Цитирай
MDFk Отговорено Март 2, 2005 Отговорено Март 2, 2005 (Редактирано) И от мен добре дошъл,колега! :hello: Добре дошъл, хубаво е че се присъединяват разни басисти, щото форума взе много китарен да става. Уви по този параграф мога да кажа,че за 1 басист идват трима китаристи..мо някой ден те ще са дефицитни. :twisted: А аз...аз съм мелезче..но все пак по-басист. Редактирано Март 2, 2005 от MDFk Цитирай
Snowwhite Отговорено Март 2, 2005 Отговорено Март 2, 2005 'Пцилютно си приветстван и от моя милост!!! :exclaim: Добре дошъл,намерил и оставил тук!!! :exclaim: Цитирай
Dushmanina Отговорено Март 2, 2005 Отговорено Март 2, 2005 А живо-здраво! :hello: Абе, ако не е тайна с кой и къде си свирил напоследък навън? Не, че нещо, ама издирвам един приятел дето зачезна преди време по чужбината на свирня и си изгубихме следите. Цитирай
peshoy2k Отговорено Март 2, 2005 Отговорено Март 2, 2005 както се беше изразил бившия ми даскал по китара гадничко е да те клатушка 8 часа докато носиш калашника на презрамка, а от влажния климат по корабите прешленчетата ти омекват ама пари се взимат добре си ни дошъл Цитирай
peshoy2k Отговорено Март 2, 2005 Отговорено Март 2, 2005 да добавя сентенцията на един сенсей: здрав кръст, здраво семейство Цитирай
Ivan Отговорено Март 22, 2005 Отговорено Март 22, 2005 Чеснови хлебчета и шкембе чорба рано сутринта в Щипката...помниш ли Приятно пътуване ти пожелавам и като се върнеш искам един Neumann и само ако кажеш че не съм ти казал... Цитирай
Recommended Posts