Dez Публикувано Януари 17, 2007 Публикувано Януари 17, 2007 На кой парчета сте изкарали барабаните 1 към 1? Обаче си казвайте честно... щото да няма "АА ИЗКАРАХ БАРАБАНИТЕ НА ДЕТ КИЛЪРС - КАЦНАЛО ХЕВИ НА ТРЪНКА ! ОБАЧЕ СА МНОО ТРУДНИ.. ПЪЛНИ С НЕРАВНОДЕЛНИ И НЗ СИ ОЩЕ КФО" няа да се притеснявате.. дори и да са най простите казвайте си честно Цитирай
drummer_93 Отговорено Януари 17, 2007 Отговорено Януари 17, 2007 Red Hot Chilli Peppers-Can't stop Red Hot Chilli Peppers-Charlie Crematory-Tick Tack Dream Theater-I Walk Beside You DT-As I Am DT-Under A Glass Moon DT-Strange Deja vu DT-6'o'clock Metallica-Nothing Else Matters Iron Maiden-The Trooper Iron Maiden-Rainmaker Led Zeppelin-Fool In The Rain Liquid Tension Experiment-Acid Rain Liquid Tension Experiment-Chris And Kevin's Excellent Adventure Маrco Minnemann-Green Има и други,ама за тези се сещам в момента. Цитирай
Katsko Отговорено Януари 17, 2007 Отговорено Януари 17, 2007 (Редактирано) Fear Factory - Replica Dream Theatre - Pull Me Under System of a Down - Toxicity примерно иначе не съм от барабанистите на които им се налага да свирят много кавъри да не забравя и Българи на Ер Малък:rolleyes: Редактирано Януари 17, 2007 от Katsko Цитирай
Dez Отговорено Януари 17, 2007 Автор Отговорено Януари 17, 2007 Fear Factory - Replica Dream Theatre - Pull Me Under System of a Down - Toxicity примерно иначе не съм от барабанистите на които им се налага да свирят много кавъри да не забравя и Българи на Ер Малък че то не се налага да свирим кавари ) то е задължително! Цитирай
Egon Отговорено Януари 17, 2007 Отговорено Януари 17, 2007 Катско, ти кат некъв британец изписваш Дриим Тиътър Цитирай
Katsko Отговорено Януари 17, 2007 Отговорено Януари 17, 2007 Еми професионално изкривяванеко да праиш Цитирай
tupoto kopele Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 Ми напоследък се занимавам с Inforgiven 1 и Sad But True....а извънкласно със So Lonely на The Police и с Shake Your Blood от проекта Probot (ама тва е мноо зор да го е....) Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 Никак не харесвам (а в повечето случаи и немога) да вадя нещо 1 към 1 ! Но преди години свирех "Another one bytes the dust" на Queenдосущ като оригинала. Цитирай
Dez Отговорено Януари 18, 2007 Автор Отговорено Януари 18, 2007 е виж бе човек то не че неможеш ами не ти се занимава ) аз мисля че можеш ама трябва доста да се потрудиш апак според мен е най добре когато едно нещо си го свириш 1 към 1 после поне да ти е мирна главата Цитирай
eL_NinYo Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 Не,че съм против,но лично аз никога не ваддя 1:1 с разни изключения разбира се. Примерно : Тото (не можеш да си измисляш,там където е свирил Поркаро ) Принс Лени Кравиц на техните парчета свиря 1:1 - на всичко друго съм си аз Цитирай
eXile Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 Gorillaz - Clint Eastwood Offspring - pretty fly Rammstein - Mutter For Whom The Bell Tolls Orgasmatron За 2-3 месеца практика веднъж седмично - толкова... Цитирай
bi4o Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 (Редактирано) ми няма 1:1...почти не съм свирил парчета 1:1... последните две песни дето горе-долу ги докарах 1:1 са на Mayhem - Pagan Fears и Funeral Fog - страшен кеф е да свириш партиите на Hellhammer, пък и така, като свириш 1:1, много се научава (не, че откривам топлата вода, ама все да кажа нещо... ) Редактирано Януари 18, 2007 от bi4o Цитирай
THE_INEXORABLE Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 Бау! За които се сещам в момента са следните: KoRn - "Blind" Pungent Stench - "Extreme Deformity" (така и останах сам да си я свиря в мазето преди години) Cannibal Corpse - "Coffinfeeder" (нея също, защото пък нямаме втора китара сега) Deicide - "The Gift that Keeps On Giving" (там понякога не беше 1:1, тъй като и вокалите оставаха на мен) Това са май. уф.. ииии Mayhem - "Freezing Moon" ииииииииииииииииии Dark Funeral - "Shadows Over Transilvania" (пак самичък си ги свирех) Цитирай
bi4o Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 Pungent Stench - "Extreme Deformity" (така и останах сам да си я свиря в мазето преди години)Cannibal Corpse - "Coffinfeeder" (нея също, защото пък нямаме втора китара сега) Deicide - "The Gift that Keeps On Giving" (там понякога не беше 1:1, тъй като и вокалите оставаха на мен) Това са май. уф.. ииии Mayhem - "Freezing Moon" ииииииииииииииииии Dark Funeral - "Shadows Over Transilvania" (пак самичък си ги свирех) евалата, батко - се готини неща!!! Цитирай
Recommended Posts