Nikifena Публикувано Март 2, 2005 Публикувано Март 2, 2005 http://www.openlabs.com/press/newsflash-neko_fire.html какво нещо се потрошава ей така .... Пропаднала му работа.... Цитирай
Topsun Отговорено Март 2, 2005 Отговорено Март 2, 2005 малиииииикофти гледка!ама пича го боли фара,ломи с бухалката да изгаси пожара Цитирай
Yiwigi Отговорено Март 2, 2005 Отговорено Март 2, 2005 Свинщина Как не ги е срам да правят такива работи тия хора :evil: Той сигурно си има още 6 подобни та не му пука особено, ама аз като гледам и ми става зле. Ако не му трябва защо примерно не ми го даде Цитирай
Yiwigi Отговорено Март 2, 2005 Отговорено Март 2, 2005 А между другото какво е това клавирче дето тоя келеш така смело млати с бухалката? Цитирай
peshoy2k Отговорено Март 2, 2005 Отговорено Март 2, 2005 :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: Цитирай
Joys Отговорено Март 2, 2005 Отговорено Март 2, 2005 Ми к'во да го направи, да го препикае ли. С квото има под ръка. Пък и предполагам се е ядосал, че се запалило та за това. И аз един път като разклонителя ми угаси за 5 мин. 2 пъти компа и го направих на парчета само с ръка и под с доста псувни за ужас на всички присъстващи. 10 секунди беше цялата хава. А някой гледал ли е концертите на Venom 1986 в Hammersmit Odeon как ломеха цялата апаратура. И на мен ми стана жалко ама нейсе. Ще си купят друга. АААА и Nuclear Assault имат също такъв концерт. И не са единствени. :guitar: :guitar: :guitar: Цитирай
Topsun Отговорено Март 3, 2005 Отговорено Март 3, 2005 абе и аз да имам пари да си купувам всеки ден нов синтезатор няма да се замислям ами ще потровавам вчерашния,само заради шоуто,от друга страна ми се струва доста тъпо Цитирай
Nikifena Отговорено Март 4, 2005 Автор Отговорено Март 4, 2005 И аз един път като разклонителя ми угаси за 5 мин. 2 пъти компа и го направих на парчета само с ръка и под с доста псувни за ужас на всички присъстващи. 10 секунди беше цялата хава. Излял си си чуствата май Уфряй с лопатата кадето свариш Цитирай
niki123bg Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 Абе дори и да става въпрос за шоу, пак не мога да простя такова отношение към музикални инструменти. Онзи ден гледах G3 с Малмстий. Тъпата свиня си разби китарата просто ей така - не че беше в някакъв луд екстаз, просто да се направи на велик- голяма простотия Цитирай
Steve_Vai Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 Колко е велико да си трошиш инструмента... Цитирай
Nikifena Отговорено Март 5, 2005 Автор Отговорено Март 5, 2005 Тъпата свиня си разби китарата просто ей така - не че беше в някакъв луд екстаз, просто да се направи на велик- голяма простотия тоя дебелия и ония тъпак блекмор са просто ненадминати Олигофрени.... ебал съм ги и музикантите калпави.. От концерта на тъпата свиня, не съм слушал и 1 негов албум.. Цитирай
SGEORGE Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 УМИРАААААААААААААААААААААААААМ!!!Гадно ми е!!!Да му бях дал моя да потроши, а той да ми даде неговия!!! Цитирай
peshoy2k Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 мда аз винаги превъртам тоя концерт и си гледкам само двамата ми любимци и накрая , когато са тримцата и се мръщя като свинята се включи ни в клин ни в ръкав да импровизира Цитирай
Recommended Posts