Hillbilly Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 (Редактирано) За глухите,или за кой не мое да си извади припева?- Bm,G,D,A-на Айшето Am,F,C,G-Everyday me,даже китарния риф(украшението)на последния акорд е почти същото. Чакам си бирата.. Говоря за ПРИПЕВА и на 2-те песни,както казах още в началото. Редактирано Януари 18, 2007 от Hillbilly Цитирай
бутео Отговорено Януари 19, 2007 Отговорено Януари 19, 2007 Вестта за разпада на вансадос е силно преувеличена, мисля До горния изказал се: Човече, въобще не виждам смисъл в твоите изказвания, освен че ти се пие бира. По-добре да измислиш нещо, дори да не можеш да го напишеш с ноти, отколкото да пишеш с букви от латиницата в търсене на напразни буквализми. Цитирай
Свилен Бас Отговорено Януари 19, 2007 Отговорено Януари 19, 2007 (Редактирано) С риск и аз да си спечеля 2-3 бири, искам да добавя към написаното от Хилавия Били, че припева, макар че е същият (хармонично), не е в това проблема - в много парчета я има тази хармония. Проблемът е в това, че припевът на Авансадос се получава като изпуснеш няколко срички от този на OutLandish! Редактирано Януари 19, 2007 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
бутео Отговорено Януари 19, 2007 Отговорено Януари 19, 2007 не е в това проблема - в много парчета я има тази хармония. А според мен, твоят проблем е, че Си на 2-3 бири, когато се изказваш Цитирай
Свилен Бас Отговорено Януари 19, 2007 Отговорено Януари 19, 2007 не е в това проблема - в много парчета я има тази хармония. Ми нали и аз това казах - чети внимателно! А според мен, твоят проблем е, че Си на 2-3 бири, когато се изказваш "Моят проблем" е в това, че най-накрая реших, че някой в този форум може да понесе искрени мнения, но явно съм избързал - успехи! ... и все пак, при това положение, щом се налага, нека от мен ви остане първият ми пост: Е па, забавлявате ме Цитирай
бутео Отговорено Януари 19, 2007 Отговорено Януари 19, 2007 ... и все пак, при това положение, щом се налага, нека от мен ви остане първият ми пост: Е па, забавлявате ме Именно теб цитирах горе, не е нужно да се цитираш сам. Изясни за себе си кое от горните ти изказвания е искрено, защото нещо не се съгласуват много. Толкова от мен. Цитирай
Свилен Бас Отговорено Януари 19, 2007 Отговорено Януари 19, 2007 Значи не ти е ясна системата за цитиране! Това, че нещо ме забавлява, означава ли, че то няма слаби места - не предполагах!? ... а и нали питате за тях!? ... ама вече ще знам! Айде по спокойно и продължавайте да ни забавлявате! Цитирай
yotzzo Отговорено Януари 19, 2007 Отговорено Януари 19, 2007 За глухите,или за кой не мое да си извади припева?-Bm,G,D,A-на Айшето Am,F,C,G-Everyday me,даже китарния риф(украшението)на последния акорд е почти същото. Чакам си бирата.. Говоря за ПРИПЕВА и на 2-те песни,както казах още в началото. 1. Прилича на Айше много бегло 2.Кой го казва... 3.не е сол а е ми минор,глухчо. 4.немаш ли си тремоло на китарата да си играеш с него? Цитирай
Recommended Posts