ronia Публикувано Януари 17, 2007 Публикувано Януари 17, 2007 В тази тема ще подхвърляме разни неща, които работим. Всичко е на живо, от репетиция. Experience Urban Sky Тен Ако ви се коментира, давайте. Затова са пуснати Цитирай
ronia Отговорено Януари 18, 2007 Автор Отговорено Януари 18, 2007 Влизай и сядай: ние ще си свирим. Everyday Me Ей, басът скъса струна бееей! Айде пушпауза, докато я вържат... Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 Кефи!Ма на тва последното припева не е ли 1:1 "Айша"? Цитирай
ronia Отговорено Януари 18, 2007 Автор Отговорено Януари 18, 2007 Айшето няма нищо общо! Бирата свърши, сори. Има вино обаче, пианистът се е погрижил. Цитирай
Свилен Бас Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 Ей, начи! То пита - ти му казваш и то отрича, че и бирата свършила! А бе, ей! Пианистът е без координати!? Хубаво де, ама що питаш... Батката Мауин е гоуем и се вслушвай кво ти говори - ясно ли е! П.П.: ... и да ни намерите бира! Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 Айшето няма нищо общо! Имах предвид хармонията и времената на припева,не знам точно така ли се казва песента,пее я един арабин на френски "Аиша,аиша..."предполагам се сещате. Просто на мен така ми прозвуча,не че се заяждам. Няма ли кой да го изрови в нета,да видиме прав ли съм,или не съм (че не му знам името) Цитирай
ronia Отговорено Януари 18, 2007 Автор Отговорено Януари 18, 2007 (Редактирано) Абе мани тия редакции... Чакай, че барабанистът се е разтрещял като невидял и нищо не чувам. Малин не го знам кой е. Освен това беше обратното - то пита, аз казвам. Айше само върти гюбеци. И даже не се казва Айше. Ше видиш сега китаристът като захапе микрофона кой пил, кой дегазирал Мауине, търсиш под вола теле. Редактирано Януари 18, 2007 от ronia Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 Търсим бира! Не искахте ли критики? Цитирай
ronia Отговорено Януари 18, 2007 Автор Отговорено Януари 18, 2007 Ни ми викай Кремено, щот съм ronia Айде бе кво стана с разследването, че и на мен ми стана интересно вече? Цитирай
Свилен Бас Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 Понеже се притесних за теб след странните ти изказвания, си позволих да използвам името ти, но щом не щеш да кажеш как си - ок, бесней си там! Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 Айде бе кво стана с разследването, че и на мен ми стана интересно вече? http://youtube.com/watch?v=LhLr2yiF9y8 Цитирай
ronia Отговорено Януари 18, 2007 Автор Отговорено Януари 18, 2007 (Редактирано) Какво толкова странно има в нетърпението Добре, напиши хармонията? Редактирано Януари 18, 2007 от ronia Цитирай
ronia Отговорено Януари 18, 2007 Автор Отговорено Януари 18, 2007 Изпратих оригинала на джимейла, че нямам къде да го кача сега в нета. Там бича акордите яко и си се чува всичко. Щом това те забавлява, търси прилики и разлики колкото искаш. Стига сте държали тая тема отгоре - бирата свърши, както разбрахте. И групата вече се разпадна, тъй че няма файда от антипиара. Цитирай
Recommended Posts