anonimized_8837 Публикувано Януари 15, 2007 Share Публикувано Януари 15, 2007 първо леглото е боядисано (предполагам от някой предишен собственик) второ, че повърхността не е съвсем равна - има вдлъбнатинки затова си мисля че контактът не е много добър. какво бихте ме посъветвали да направя с цел да ми се подобри състейн-а? сложени са 2 летвички да повдигнат грифа, иначе много би потънал. друга "отличителна обеност" на китарата е, че в края си където се свързва с тялото, грифа е с 2-3мм по тънък откъм 1ва струна отколкото откъм 6та. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlex Отговорено Януари 16, 2007 Share Отговорено Януари 16, 2007 [i]3 лекарства ми идват на ум: Ренде/пила, кит, подложка. В краен случай взимай антибиотик - лютиер! [/i] Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Януари 16, 2007 Share Отговорено Януари 16, 2007 90% от китарите (дори и скъпите) идват от завода боядисани там, а тея подложки се срещат дори и в американските фендери, така че няма закво да се притесняваш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts