DaftFunk Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 А ако ше е Laney кат ще е гарга да е рошава .. и да си говорим за Mesa http://www.mesaboogie.com/Product_Info/Rec.../RecVerbcom.gif ама пак става офтопик баси квоти и да правя все избива на офтопик Laney и Меса са в различни края на кривата - едното е бритиш и криви крайните лампи, а американската концепция е точно обратната. И за да не почнат нападките срещу мен след този пост - и в двата случая може да имаме кривоч на всички нива на усилването, но въпросът е концептуален и нещата принципно са сложени в този ред. да се върнем на темата моят е: странно, но факт е, че тази играчка в някои моменти ми е свършвала много добра работа! :guitar: Marshall JCM600 - combo, 60 вата, лампа. Свиря с него трета зима, саунда е манияшки, постоянно го преоткривам... Напоследък свиря бая силно, на около 75%volume, и ми се наложи да сменя лампи... 66 кинта за две лампи, но звука се промени с пъти, след някой друг месец пак... с тоя Progressive grunge дето го свириме... Не бих го продал, дано не ми се наложи.. VIVA LA MARSHALL новите лампи вероятно ще ти издържат поне 2 години. дори и да се скъсаш от свирене на 100% волюм - пак ще изкараш 6 месеца преди да се наложи да слагаш нови. хааа имам такова !!!! ИМАМ !!! Тва ми е първото маршалченце .. взех го 2-ра ръка заз 10 кинта ;-))) Не бях срещал човек да има такова хах! Цитирай
DeathZone Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 имам същото и си стои в Монтана и си свиря с него като се прибера там .... имам го от 5 години и бичи за страх с 1,5 вата Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 Требе си напраим фенклуб на 1.5 ватовите маршали ЛОЛ! Цитирай
metalhammer Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 Разказвали са ми как някакъв пич свири с това малкото в клуб . Просто слагал микрофон отпред и тва е !!! Цитирай
AXE Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 Разказвали са ми как някакъв пич свири с това малкото в клуб .Просто слагал микрофон отпред и тва е !!! A някой да знае да се продават някъде такива. За 10 кинта и аз съм навит Цитирай
TONY Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 виждал съм един от старите негри блусари да свири с 2 такива малки маршалчета на стерео - името му беше нещо от рода на Литъл Скип не си споням добре :twisted: Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 6, 2005 Отговорено Март 6, 2005 е не! мойто не се продава ..има сантиментална стойност Цитирай
Rust Отговорено Март 6, 2005 Отговорено Март 6, 2005 Аз навремето имах едно такова, само че Фендер-че ... Mini Twin ... 1 ват ама беше с 2 спийкъра по 8 вата мисля ... абе мания продадох го за 40 лева купих го за 70 .... ново Цитирай
eXile Отговорено Март 6, 2005 Отговорено Март 6, 2005 Я разкрийте тайната, зако щи служи тва джудже? Има ли някаква полза от него? И съответно каква е. :think: Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 6, 2005 Отговорено Март 6, 2005 Върши да .. определено Особено ако си я закъсал .. или да си дрънкаш тихичко докато сдугите гледат ТВ .. интересното е че гейна му кърти ехехех Учудващ саунд за тези габарити де Цитирай
wolfgang Отговорено Март 6, 2005 Отговорено Март 6, 2005 Разказвали са ми как някакъв пич свири с това малкото в клуб .Просто слагал микрофон отпред и тва е !!! в един брой на Гитарист имаше на цедето демо дето е записвано с такъв амп и микрофон сложен на цигарена кутия за стойка - определено е малък амп, но с голям звук :-)) все пак не е нещо изключително, но за размера си - няма грешка виждал съм един от старите негри блусари да свири с 2 такива малки маршалчета на стерео - името му беше нещо от рода на Литъл Скипне си споням добре :twisted: аз пък гледах на времето някакво видео на Пантера, където Даймбег ходеше по улицата и свиреше с някакъв сходен амп джобен формат и определено хората се плашеха от него ....... ако не коментирах един от маршалите ми яко щяхме да заорем чаревичака с офтопик Цитирай
AXE Отговорено Март 6, 2005 Отговорено Март 6, 2005 аз пък гледах на времето някакво видео на Пантера, където Даймбег ходеше по улицата и свиреше с някакъв сходен амп джобен формат и определено хората се плашеха от него Тва и аз съм си го мислил :green: Цитирай
Shagrath Отговорено Март 6, 2005 Автор Отговорено Март 6, 2005 (Редактирано) ей я на и мойта нова либоф Мarshall ValveState VS100R обаче е от съвсем скоро и все още я разцъквам лампов преамп и транзисторно крайно стъпало ... ма е яка резачка ... а и тепърва цедя силичките до последна капка Редактирано Март 6, 2005 от Shagrath Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 7, 2005 Отговорено Март 7, 2005 ей я на и мойта нова либоф Мarshall ValveState VS100R обаче е от съвсем скоро и все още я разцъквам лампов преамп и транзисторно крайно стъпало ... ма е яка резачка ... а и тепърва цедя силичките до последна капка Ехххаз кога ли ше азцъкам на такова удома Ама първо трябва да завържа връзки с първо РПУ Че съседите се оплакват от 15 ватово пък с това .... ойле.... усещам дооста проблеми. Цитирай
Recommended Posts