futuro Публикувано Януари 11, 2007 Публикувано Януари 11, 2007 (Редактирано) Здравейте,от доста време си мечтая за барабани и най-накрая реших,че трябва да си купя.Всъщност можеби всичко започна преди 4-5 години в 6-и клас от училищната скука.Открих ,че тропането е особено приятно.После започнах да правя странни ритмични движения с ръцете и колкото повече минаваше времето толкова повече се вманиачавах..Сега съм толкова запален и надъхан ,но проблема ми е,че никога не съм свирил и неразбирам нищо от барабани.Другия голям проблем е парите.Нямам ги.Имам само 200лв,които се боя ,че ще са крайно недостатъчни.Това за което ще ми трябват е хардкор пънк.Имам намерение да свиря изключително бързо и силно,но мее страх да не ги потроша Все пак с тези 200лв няма да мога да купя много,но можеби най-важните части като за начало..а после постепенно ще обурудвам сет.Например чинели мисля че мога да взема впоследствие..иска ми се да не купувам най-големите боклуци,които ще счупя на втория ден Моля посъветвайте ме какво мога да купя за тези пари.И какво щее подходящо за стила който искам да свиря.Приемам всякакви съвети! Редактирано Януари 11, 2007 от futuro Цитирай
Egon Отговорено Януари 11, 2007 Отговорено Януари 11, 2007 Чупенето е въпрос на правилно свирене. За хардкор пънк нема да ти трябва голям сет С 200 кинта не знам какво можеш да купиш, май почти нищо, ма колегите продаващи тук ще кажат. А докат се научиш да свириш "изключително бързо и силно" ще мине временце, така че мисли реалистично. Добата работа става бавно. Мой съвет. Аре. Цитирай
futuro Отговорено Януари 12, 2007 Автор Отговорено Януари 12, 2007 Чупенето е въпрос на правилно свирене. За хардкор пънк нема да ти трябва голям сет С 200 кинта не знам какво можеш да купиш, май почти нищо, ма колегите продаващи тук ще кажат.А докат се научиш да свириш "изключително бързо и силно" ще мине временце, така че мисли реалистично. Добата работа става бавно. Мой съвет. Аре. благодаря,това ме успокои)))) значи ще трябва да посетя няколко урока за да не ги потроша,това няма да ми е проблем.Но парите са наистина проблем.Ще се радвам да знам за тези пари мога ли да купя най-важните части.Каса с няколко барабана и..Всъщност за хардкор пънк какво ще ми трябва?Какво е най-препоръчително? Цитирай
Katsko Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 разгледай обявите във форума в радел купувам-продавам. за 200-250 лева се намират аматита и тактони с чинели дори, което за начало те устройва. Цитирай
futuro Отговорено Януари 12, 2007 Автор Отговорено Януари 12, 2007 (Редактирано) разгледай обявите във форума в радел купувам-продавам. за 200-250 лева се намират аматита и тактони с чинели дори, което за начало те устройва. а като части какво ме устрова за този стил? примерно колко барабана.. 2-3. И какви?..все ще си има някакви тънкости. Редактирано Януари 12, 2007 от futuro Цитирай
Katsko Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 тънкости няма, барабаните са си барабани, трябва ти каса с педал, барабанче, флоор том и един том. фусмашина с фускапаци, райд със стойка, креш със стойка. всичко това аматско или тактонско в зависимост от качеството(колко е запазено) е между 200 и 350 лева. успех! Цитирай
futuro Отговорено Януари 18, 2007 Автор Отговорено Януари 18, 2007 а лошо ли е ако палките ги използвам на обратно?И ако да какво? Цитирай
eL_NinYo Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 Как така - Лошо ли е ? Ако имаш предвид,че не свириш с края с топчето - не е лошо,много хора го правят,но с определена цел,а и се продават модели,които са без "топче" - ако така ти е по-гот да свириш - взимай си такива Цитирай
Recommended Posts