alrock Отговорено Април 6, 2007 Отговорено Април 6, 2007 Здравей и от мен.Страхотна музика правиш.Изкефих се. Цитирай
Wolfheart Отговорено Април 29, 2007 Автор Отговорено Април 29, 2007 Здравей и от мен.Страхотна музика правиш.Изкефих се. здравей.радвам се че ти е харесало дори и в този вид.чакам си техниката и адаптерите,пък да видим тогаз какво ще стане. поздрави!!! Цитирай
alrock Отговорено Април 29, 2007 Отговорено Април 29, 2007 Здравей и от мен.Страхотна музика правиш.Изкефих се. здравей.радвам се че ти е харесало дори и в този вид.чакам си техниката и адаптерите,пък да видим тогаз какво ще стане. поздрави!!! Нова техника! Нова тръпка... Ще очаквам с нетърпение...За адаптерите... YJM-ки ли са? Цитирай
Wolfheart Отговорено Април 29, 2007 Автор Отговорено Април 29, 2007 да YJM ще са.HS3 dp117 Humbucker за бриджа и DP217 YJM за некка.аз вече имам тръпката на очакването.ще поживеем и ще видим поздрави!!! Цитирай
IgniteAll Отговорено Юли 1, 2007 Отговорено Юли 1, 2007 Дойде ли ъпгрейда? Чакаме новия звук, за да се нарадваме на нови изпълнения КАЗВАЙ, НИ СЪ КРИЙ! Цитирай
Wolfheart Отговорено Юли 8, 2007 Автор Отговорено Юли 8, 2007 и аз го чакам тоя ъпдейт ,ама все не остава време,работа,изгаврих се със себе си с един опит за вземане на държавния .за сега само визуално съм го ъпдейтнал профила..адапрерите ще ми паднат в ръчиките в края на тоя месец,ама трябва и да се върна в България за да си ги сложа поздрави на всички!!! Цитирай
Wolfheart Отговорено Август 15, 2007 Автор Отговорено Август 15, 2007 (Редактирано) адаптерчетата са вече на китарката ми остана само една бръмка от веригата,а до тогава ще ме занимава отново един изпит,и след това яко пилене ше пада. поздрави!!! moяtisius Редактирано Август 15, 2007 от Wolfheart Цитирай
Recommended Posts