savov Отговорено Май 10, 2008 Отговорено Май 10, 2008 За сега се изявявам повече по разни конкурси и фестивали и се съобразявам ...преценявам как ще ме възприемат хората...какви дрехи са подходящи за конкретният музикалем форум и ...какъв е вкусът на журито например! Но след време.....Ще си правя каквото искам! Да речем-много ще ми е кеф да изляза с гуменки на сцената!!! Цитирай
MICHAEL JACKSON Отговорено Май 24, 2008 Отговорено Май 24, 2008 Ами ако свиря с симфоничния оркестър,съм официален!!!Няма как... Цитирай
Bozzich Отговорено Май 24, 2008 Отговорено Май 24, 2008 Ами обикновено гледаме да се съгласуваме цялата група - всички с дънки и черни тениски, с костюми/рокли и т.н. Иначе... не свирим на специални места, нищо повече от читалищни и училищни концерти (три на брой , скоро ще станат четири!), тъй че не се налага да се подбира облекло. Както искаме - така излизаме. Мен открай време ми е мерак да излезем с престилки и шапки на главите ала OR Цитирай
a1RwalK Отговорено Юни 20, 2008 Отговорено Юни 20, 2008 В няколкото си изяви до сега гледаме да излизаме еднакво облечени с мойте хора. Обикновено с някфи ризи а надолу няма значение за мене шото не ми се вижда тялото под раменете Цитирай
Necrophagist Отговорено Юни 21, 2008 Отговорено Юни 21, 2008 аз свиря в траш банда и на концерт излизам различно.Преди имах една избеляла дениска на Children of Bodom и с нея си свирех,но сега предпочитам потници или изрязани фланелки,с които ми е по-удобно и свибодно. Цитирай
jeordie14 Отговорено Октомври 4, 2008 Отговорено Октомври 4, 2008 миии първи път на празника на даслкалото с китарата на един френд под наем .... ама стила си ми е комбо от goth и phunk , туиги рамирез и джон 5 са ми големи вдъхновения и долу -горе си зимам от техните стилове и на свирене и на обличане обаче наи голямо значение има публиката - немое пред разни майки и баби да си метълист No. 1 със бруталните шипове , мечтаната тениска "FUCK SCHOOL" а другото си го знаете публиката и стила на човека са си приоритет Цитирай
W_A_R Отговорено Октомври 26, 2008 Отговорено Октомври 26, 2008 (Редактирано) Ми... зависи какво свиря. Ако свиря някоя балда ще се облека в бяла риза като Дейвид Ковърдейл Ако е нещо по-хард ще нося по-тъмни цветове. Ама от дънките няма да се откажа Редактирано Октомври 26, 2008 от W_A_R Цитирай
JD Отговорено Ноември 23, 2008 Отговорено Ноември 23, 2008 Удобно и съответстващо на музиката, която ще се изпълнява. Най-често това за мен значи чарлзтон със задължителната вързана отстрани вратовръзка (за да съм официален ) + потник на Calvin Klein или 2(x)ist или пък елече от костюм. А, да, не слагам сутиен, за да съм по-секси Цитирай
kmfb Отговорено Ноември 27, 2008 Отговорено Ноември 27, 2008 Аз май повече гледам да се събличам... Цитирай
Камен Недев Отговорено Февруари 19, 2009 Отговорено Февруари 19, 2009 Ами аз си се обличам така, както си се обличам обикновено почти навсякъде.. http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?...;albumId=711498 Цитирай
hand_of_doom Отговорено Февруари 20, 2009 Отговорено Февруари 20, 2009 Аз не разчитам на нещо по-специално - дънки/черен панталон и метъл тениска с бонуси - някой и друг ланец Btw, солокитаристът на бившата ми група предлагаше на последното ни изпълнение да излезем с маски на Садам Хюсеин, Джордж Буш, Осама бен Ладен и подобни а останалото - чаршафи Но така и не го направихме Цитирай
Slacoth Отговорено Февруари 20, 2009 Отговорено Февруари 20, 2009 (Редактирано) Знаете ли, че има блек фенове, които наистина се кефят на този имидж: Моето мнение по темата е, че трябва да има граница между музиката и циркаджийството. Искам с досада да вметна, че групата чиято снимка избрах има страхотни албуми, но явно просто им липсва чувство за артистична мярка. Редактирано Февруари 20, 2009 от Slacoth Цитирай
Slacoth Отговорено Февруари 20, 2009 Отговорено Февруари 20, 2009 (Редактирано) А ето с какъв имидж издадох албумчето си преди 3 години: Разбира се не бих се шлял по сцената с това костюмче, най-малкото, защото ще се наложи и да свиря на китарата по някакъв начин Иначе навремето излизах по концерти така както си се мотах по улиците, с изтритите дънки и тениската на Slayer. А ако изляза (само теоретично) по бяла риза и панталон с ръб ... , всъщност даже и до нон стопа за хлебец не бих го направил. Редактирано Февруари 20, 2009 от Slacoth Цитирай
hand_of_doom Отговорено Февруари 22, 2009 Отговорено Февруари 22, 2009 ХАХАХА!!! Маниаци Но определено костюмирането не трябва да пречи на свиренето, пеенето и т.н. Затова най-подходящи са някакви удобни дрешки, с които и да бичиш, и да правиш акробатики, няма да те затрудняват Цитирай
Recommended Posts