YNGWIE308 Отговорено Септември 10, 2016 Автор Отговорено Септември 10, 2016 Благодаря ти никога не е достатъчно късно за зелена рецепта Цитирай
valtondim Отговорено Септември 10, 2016 Отговорено Септември 10, 2016 Ех тоя Ники бе , връща ме там назад , когато излезна концерта на Ингви в Ленинград и ходех като зашеметен :-) Sent from my Lenovo A6000 using Tapatalk Цитирай
valtondim Отговорено Септември 10, 2016 Отговорено Септември 10, 2016 P.S Към Ники и Наско : Пичове идеята ми за видео джема, изглежда , ще си остане само идея .. И тези , които първоначално се съгласиха да се включат , вече не ме отразяват ... Вие двамата и Валентин Данев , сте единствените , които откликнахте , за което Ви благодаря . Не съм се отказал , но почва да ми омръзва да се моля :-) Извинявам се за оффтопика :-) Sent from my Lenovo A6000 using Tapatalk Цитирай
garcho Отговорено Септември 11, 2016 Отговорено Септември 11, 2016 Туй ще да е торнадото от петия сезон на онея сезони B-) Цитирай
Recommended Posts