yavortotev Публикувано Август 30, 2016 Публикувано Август 30, 2016 Здравейте, това е кавър на песента Man on the silver mountain на Rainbow от първото ни live участие като група. 2 Цитирай
iliev.p Отговорено Август 31, 2016 Отговорено Август 31, 2016 По смело, и по уверено,няма място за притеснение,получава се! Цитирай
yavortotev Отговорено Септември 1, 2016 Автор Отговорено Септември 1, 2016 Благодарим! Стараем се доста и в бъдеще се надяваме да е още по-добре )) Цитирай
solist Отговорено Ноември 5, 2016 Отговорено Ноември 5, 2016 Добре е, че правите кавъри. Всъщност, според мен е задължително. Все-още българските композитори и музиканти само могат да мечтаят да достигнат нивото на Ричи / а и на много други англичани / - като композитор, а като китарист - само се усмихвам Английският стил на композиране е специфичен. Изисква англо-саксонски гени. Иначе - за песни в стил български рок е лесно да се правят авторски неща. Българския рок няма нищо общо с английския - като махнем имитирането (остава чисто българското), разбира се. Факт. Няма как. Но все-пак, ако човек не попълни тото фиша - няма шанс да спечели. Затова, трябва да се правят и авторски парчета. Публиката сама ще реши кои "ще живеят". Няма да изброявам кои са "печелившите" композиции на български /рок/ композитори. Ще ми се натовари психиката Няма да мога да допиша коментара си - ха х аха И да кажа нещо практично. Соло-вокалистите обикновено изпитват затруднения със заучаването на текстовете наизуст. Трябва борба с този проблем още от самото начало. Защото обикновено участията са в полумрак - а и дори да има начин да се чете текста - се губи част от усещането към самата песен, ако човек се взира в тетрадката с текста. Имаш подходящата визия и глас за рок-музика, Яворе и ми допадна звученето на групата, както и избора на песента. Желая здраве и успехи - а и да изкарвате по някой лев от това, което правите 1 Цитирай
yavortotev Отговорено Ноември 6, 2016 Автор Отговорено Ноември 6, 2016 Съгласен съм с всичко, написано от Вас! Хубавото е, че с всяко следващо участие виждам развитие в групата, а и у мен като вокалист. Благодаря от тяхно и мое име Цитирай
solist Отговорено Януари 14, 2017 Отговорено Януари 14, 2017 За много години, Яворе Какви песни репетирате сега? Ако ме поканиш - бих дошъл на някоя ваша репетиция за да ви послушам. Или пък - ако ви се оформи някое участие. Допада ми гласа ти. а и твоето излъчване на сцената и бих искал да послушам цялата група - ей така за кеф А моя "бутон" под коментарите, който би трябвало да ми служи, че ми е харесал даден коментар или пост - все още не работи. Натискам го - а ми излиза съобщение - че лимита ми за деня е изчерпан - а това е ... как да кажа... хайде по-културно ще го кажа - това е доста интересно даже занимателно, защото никога този бутон не ми е сработил. Сигурно трябва да направя някое чудо - за да заслужа тази техническа благинка. (!!). Интересно ми е след колко време ще мога да оценявам коментари на колеги с "харесва ми" - чрез бутона под даден тяхен пост. Ама аз пък в замяна пиша бързо и в момент на вдъхновение - и след като бутона не работи - използвам случая да упражнявам ораторските си способности. :) Един бутон няма да ме спре, за да изразя това, което ми допада. Цитирай
Recommended Posts