AlFiA Отговорено Януари 22, 2007 Автор Отговорено Януари 22, 2007 кой лепи етикети и диагнози в пеенето?! - "млад организъм" "хипертоници" абе човекоооо... Цитирай
Ivan Отговорено Януари 23, 2007 Отговорено Януари 23, 2007 Персонално на никого нищо не съм залепил,в пеенето мога да си наименувам както си ща,не съм на изпит в консервата,а и тук се използва един поне за мен готин сленг. Виждам че ти харесва вокалния раздел,все пак,имай предвид че вокала е нещо различно от пианото ..и продължавам да твърдя че завишават хора с енергично телосложение,логично съм се обосновал дори. В пеенето нямало хипертоници,имало хора с високо кръвно,не разбрах от пеене ли го качват или просто защото при някои е даденост,тоест са хипертоноци,а ако го качват от пеене,голям напън ще да е Цитирай
Infinity Отговорено Февруари 11, 2007 Отговорено Февруари 11, 2007 Съгласна съм с повечето се изказали. Току що ми хрумна и една разл. гледна точка. МОже би в някаква степен завишаването и занижаването зависят от психиката. Т.е., ако човекът е песимист-занижава, съответно ако е оптимист-завишава. С оглед на по-горното,(някак си имам чувството ,че е така) бих взела в групата си човек, който завишава. П.П: Но разбира се ги има и другите фактори като : възраст, болести, кръвно налягане също може би, добър-лош тонус... и т.н. Цитирай
AlFiA Отговорено Февруари 13, 2007 Автор Отговорено Февруари 13, 2007 Т.е., ако човекът е песимист-занижава, съответно ако е оптимист-завишава. Интересна теория С оглед на по-горното,(някак си имам чувството ,че е така) бих взела в групата си човек, който завишава. тоест детски, нагоре все по-мечтателно, все по-тънко, без опора... Цитирай
AlFiA Отговорено Февруари 13, 2007 Автор Отговорено Февруари 13, 2007 Т.е., ако човекът е песимист-занижава, съответно ако е оптимист-завишава. Интересна теория С оглед на по-горното,(някак си имам чувството ,че е така) бих взела в групата си човек, който завишава. тоест детски, нагоре все по-мечтателно, все по-тънко, без опора... Цитирай
Infinity Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 Чак пък теория не бих го нарекла, по-скоро е хрумване, базирано единствено на вътрешно усещане. И, да - колкото по-"детски"(не в буквален смисъл), толкова по-добре. Цитирай
AlFiA Отговорено Февруари 14, 2007 Автор Отговорено Февруари 14, 2007 Не успя да ме убедиш какво си си въобразила, но да си вярваш на хрумките от друга страна не е лошо. Децата го правят. Цитирай
Infinity Отговорено Февруари 15, 2007 Отговорено Февруари 15, 2007 Слава Богу не съм тръгнала да убеждавам никого. Споделих мнението си, макар и малко нестандартно или детско(както искаш така го разбирай). От друга страна забелязвам, че обичаш да си чешеш клавиатурата-професионално изкривяване? Цитирай
AlFiA Отговорено Февруари 15, 2007 Автор Отговорено Февруари 15, 2007 Какво ме питаш, на питането, а може би от разговора вече се плашиш?! Днес щерка ми ми каза че като пищяла тънко и високо го правела за да плаши момчетата. Това пък е нейната теория за завишаването. Какво пък. Поне го прави искрено. Цитирай
Infinity Отговорено Февруари 15, 2007 Отговорено Февруари 15, 2007 (Редактирано) Какво ме питаш, на питането, а може би от разговора вече се плашиш?! Днес щерка ми ми каза че като пищяла тънко и високо го правела за да плаши момчетата. Това пък е нейната теория за завишаването. Какво пък. Поне го прави искрено. Хаха! Готово, вземам я за вокал! Мойта щерка си пада по тупаните, все удря нещо и се кефи. Току са заформили банда. П.П: Не мой ме уплаши един разговор. Редактирано Февруари 15, 2007 от Infinity Цитирай
Recommended Posts