Vic7oR Отговорено Март 26, 2007 Отговорено Март 26, 2007 Трите ми кухарки стоят на леглото на сестра ми, която учи в Германия. Електическата соло китара си почива през нощта на стойка, покрита със специален "найлон" (не е точно найлон, не знам как се казва тази материя) за да не сабира прах. П.П. Какво лошо има китарата да се опира на грифа? Цитирай
SODOM Отговорено Март 26, 2007 Отговорено Март 26, 2007 Моя електрически Орфендер го държа с грифа към стената,за да не се изкривява грифа уж.Кухарката ми (също Орфей) я държа облегната на ключовета пак към стената.Скоро обаче мисля да запаля електрожена и да си направя една стойка за електричарката. Цитирай
Тони96 Отговорено Март 26, 2007 Отговорено Март 26, 2007 Акостичната китара стои на стойка за китара. А електрическата воси на стойката на синтезатора. Цитирай
to6kata Отговорено Март 26, 2007 Отговорено Март 26, 2007 Aкустичната ми си стои на стойка във ъгъла а електрическата е до нея подпряна на усилвателя Цитирай
shadow Отговорено Март 26, 2007 Отговорено Март 26, 2007 Едната е на стойка, другата си е в кашона, а кремоната е някъде разглобена вкъщи Цитирай
7thString Отговорено Март 26, 2007 Отговорено Март 26, 2007 Имам стойка но ме е страх да не я бутна от нея, затова по-сигурно легнала на дивана и покрита с нещо. Цитирай
chris_barnes Отговорено Март 27, 2007 Отговорено Март 27, 2007 ми китарата си ми стои през цялото време в кейс-а (имам твърд кейс) ... вадя я само като свиря Така хем е облегната както трябва хем не се праши...много се дразня на това... Е,разбирам че някои колеги обичат да показват инструментите си - със стойки на стена и тем подобни,ама аз не се кефя много щот който и да влезе в стаята погледа му се лепва 1во на китарата, даже и да няма нищо общо с музиката и се започва 1но пипанеееее..... Цитирай
James Hetfield Отговорено Април 7, 2007 Отговорено Април 7, 2007 В началото като си купих дъската я увисвах за колана на виенската закачалка в стаята ми, но си купих стойка и сега е до бюрото ми, а кухарката я сухтранявам в един гардероб. Цитирай
Alexi Отговорено Април 9, 2007 Отговорено Април 9, 2007 аз моита си я държа на едно канапенце на мекичко :П Цитирай
Fanatik_Priest Отговорено Април 9, 2007 Отговорено Април 9, 2007 язе пък си направих преди няколко месеца стойки и за ел-ката и за кухата. Мисля че станаха добре. Ако искате, ще кача и снимки. Цитирай
Krasen Отговорено Юни 22, 2007 Отговорено Юни 22, 2007 Извинявайте че дигам стара тема, но мисля да си направя стойка, но не съм много запознат, и ще помоля да сложите малко снимки на вашите стойки на стена, ако нямате може и на пейнт да покажете как е направено хехе Ако кажете и с какви материали я правихте ще е супер :Р Поздрави. Цитирай
acustic guitar Отговорено Юни 22, 2007 Отговорено Юни 22, 2007 тъй като че имам 2 легла в стаята ми на едната ми лежи китарата на другата аз Цитирай
Recommended Posts