Sandro Публикувано Февруари 25, 2005 Публикувано Февруари 25, 2005 Ето нещото по което последно работя.... готов за критики Ето Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 Епа да се беше научил да играеш на CoD колкото и да свириш на барабани... (междудругото май ти не си този Sandro, за който те мисля и ще трябва яко да ти се извинявам хахахха). А сега сериозно за парчето... значи абстрахираме се тотално от ужасният звук... почти непоносим е, но както и да е... Мога да кажа, че много ми хареса парчето. Интересен басец, много енергични барабани, китара, хармонии ала бала След това интересна бавна част... е там най-си личи че сауда е гаден, но както и да е... След това интересни последни рифове и съвсем леко неадекватен край, но както и да е... айде чакаме вокали и хубав запис (ако ти се работи на тая тема, можеш да попиташ тук във форума каквото те интересува и общо взето винаги ще получиш отговор). Общо взето много добро парче като изключим гадният саунд. Поздрави и да си запишете вокали максимално бързо! Цитирай
antonium Отговорено Февруари 26, 2005 Отговорено Февруари 26, 2005 двете китари за прекалено в страни особено дясната. аз ако бях щях да го посъбера малко Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 26, 2005 Отговорено Февруари 26, 2005 Допада ми стила , ама я сложете едни вокалчета да звукне изцяло.Според мене може да наблегнеш още малко на ритъм китарите като изсвирване за да станат по стегнати , а за звука .... бе мен китарите ми харесват да ти кажа , само малко ми фалшивее тая отдясно ама много леко иначе за звука на китарите не е толкова лош а и мелодийките са яки .... Нали не е тайна да кажеш с какво си ги записвал ...китарите де Цитирай
Sandro Отговорено Февруари 26, 2005 Автор Отговорено Февруари 26, 2005 Допада ми стила , ама я сложете едни вокалчета да звукне изцяло.Според мене може да наблегнеш още малко на ритъм китарите като изсвирване за да станат по стегнати , а за звука .... бе мен китарите ми харесват да ти кажа , само малко ми фалшивее тая отдясно ама много леко иначе за звука на китарите не е толкова лош а и мелодийките са яки .... Нали не е тайна да кажеш с какво си ги записвал ...китарите де Ами аз и по-рано ти казах по USB с Digitech rpx 400... И добавям малко дилей по солата..ами китарата едната вярно като че ли фалшивее нещо... хммм как ли се е получило така... Цитирай
Recommended Posts