Vlad Отговорено Август 14, 2007 Share Отговорено Август 14, 2007 Честито, Ники! И както ми казаха родителите ми преди година и половина - така ще кажа и аз на теб: Сега ще видиш, тежка е царската корона... Но бих допълнил - сладко е да я носиш Влад Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki123bg Отговорено Август 15, 2007 Автор Share Отговорено Август 15, 2007 Мерси за пожеланията След първоначалният период на стрес и съмнения кое, какво, защо и как, сега вече изпитвам доста позитивни чувства и започвам много да се привързвам към мъничето Освен това благодарение на щерката се разхождаме всяка вечер из морската градина, нещо което не бях правил от десетина години. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki123bg Отговорено Септември 15, 2007 Автор Share Отговорено Септември 15, 2007 Ето я и щерката леко пораснала, вече на цели 2 месеца и малко Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sa6tiat Отговорено Септември 15, 2007 Share Отговорено Септември 15, 2007 Уха, да е жива и здрава на тейко си! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki123bg Отговорено Септември 15, 2007 Автор Share Отговорено Септември 15, 2007 Мерси Днес празнуваме осма годишнина от сватбата и си мислех, че това дете е най-хубавият подарък който сме си правили до момента. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IgniteAll Отговорено Септември 15, 2007 Share Отговорено Септември 15, 2007 Уааа Много сладур! И ние с жена ми имаме същия комплект чаршафи... Дано след време ви покажем снимка на аналогичен фон! Хихи, много се радвам на мъниченце! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki123bg Отговорено Декември 29, 2007 Автор Share Отговорено Декември 29, 2007 Вече сме почти на 6 месеца (и отново в оранжево) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TNT Отговорено Декември 31, 2007 Share Отговорено Декември 31, 2007 Сладурана , да ти е жива и здрава. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki123bg Отговорено Януари 1, 2008 Автор Share Отговорено Януари 1, 2008 (Редактирано) Мерси Забелязвам, че дребосъчето проявява нескрит интерес към китарите ми - особено се въодушевява като види бас китарата (може би защото е червена) - почва да маха диво с ръце и да издава нечленоразделни звуци Редактирано Януари 1, 2008 от niki123bg Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Katsko Отговорено Януари 1, 2008 Share Отговорено Януари 1, 2008 аз на щерка ми (малко по-голяма от твойта) като и свиря на електронните барабани вкъщи и умира от кеф, оня ден пък награби една тарамбучка и я замлати диво, абе има надежда в младото поколение да ти е жива и здрава! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts