KeepRollin Публикувано Юли 24, 2016 Публикувано Юли 24, 2016 Здравейте, интересува ме втората мелодия, която свири. Името на песента? Дал съм линк с няколко секунди преди да я започне. https://youtu.be/PwpNFoip5VY?t=1m27s Цитирай
iliev.p Отговорено Юли 24, 2016 Отговорено Юли 24, 2016 Пич нещо не можах да разберем какво питаш,от клипа се вижда че демонстрира китара, и свири нещо свободно,на теб може да ти прилича на някоя песен.......... Уточни нещата и тогава питай,щото ми звучи като опит за общуване........ и изява във форума,но неуспешно...... Сори за офтопика или спама. Цитирай
KeepRollin Отговорено Юли 24, 2016 Автор Отговорено Юли 24, 2016 Мелодията принадлежи на нечия песесен, нали? Аз я намерих вече. Днес имам, какво да разучавам.Riick Derringer - Rock and Roll, Hoockie Koo се казва. По въпроса за общуването и изявата във форума, откакто съм завършил университета не бях чувал нещо изсмукано от пръстите. Кои неща да уточнявам след като съм дал конкретен линк с конкретно време на неговото започване и директен въпрос .... "втората мелодия, която свири.Името на песента?"Спирам до тук да не останете, г-не, с убеждението, че се заяждам или нещо такова. Тука май се чувствате задължени да напишете нещо без значение дали е по темата или не, както в моята за китарата някой се обажда как живота бил твърде кратък да свириш на т*шак китари. Все едно съм му дал моята и съм го накарал да я ползва за основна?!? iliev.p я кажи сега дали свири нещо свободно и ми прилича на някоя песен, или наистина ми прилича на песен и е песен. Цитирай
Heartman Отговорено Юли 24, 2016 Отговорено Юли 24, 2016 Не съм видял по-рано питането, но вече си намерил отговора.На мен ми е любимо това парче на Рик Деринджър.Той е доста добър китарист. Имам едно качено видео от концерта му в България.Хвърли едно ухо ако искаш. Ето я песента И целия концерт (той всъщност подгрява Grand Funk Railroad) Цитирай
KeepRollin Отговорено Юли 24, 2016 Автор Отговорено Юли 24, 2016 (Редактирано) Момента, в който го чух оня да свири на СГ-то ме изкефи веднага. Концерта сега го пресполових. Много яко звучи! Редактирано Юли 24, 2016 от KeepRollin Цитирай
Recommended Posts