antonium Публикувано Февруари 25, 2005 Публикувано Февруари 25, 2005 http://www.sufferh.com > articles тъжно без коментар Цитирай
YtseJam Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 Това е точно отпреди една година. Цитирай
antonium Отговорено Февруари 25, 2005 Автор Отговорено Февруари 25, 2005 Това е точно отпреди една година. и кво от тва? шекспир е от преди 400:) Цитирай
AXE Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 Миналата година ме домързя да го прочета Са стигнах до половината - утре другата. Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 Това е точно отпреди една година. и кво от тва? шекспир е от преди 400:) Хахахаа... единствената разлика е че това което казва Шекспир не го знае всеки... поне всеки мислещ... Цитирай
AXE Отговорено Февруари 26, 2005 Отговорено Февруари 26, 2005 Прочетох статията. И много се радвам че отделих време да го направя. Тя ме накара да се замисля :think: Наистина не се казва нищо ново, но пък това което се казва е грубата реалност, без да се спестява и омекотява. Не знам на вас как ви е повлияла, но лично на мен ми затвърди силно желанието да ходя някъде в чужбина. Там поне знаеш, че ако не се получава значи проблема е в тебе. А тук може да правиш нещо много стойностно и пак да го духаш :killyou: Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Февруари 26, 2005 Отговорено Февруари 26, 2005 Прочетох статията. И много се радвам че отделих време да го направя. Тя ме накара да се замисля :think: Наистина не се казва нищо ново, но пък това което се казва е грубата реалност, без да се спестява и омекотява. Не знам на вас как ви е повлияла, но лично на мен ми затвърди силно желанието да ходя някъде в чужбина. Там поне знаеш, че ако не се получава значи проблема е в тебе. А тук може да правиш нещо много стойностно и пак да го духаш :killyou: Има такъв момент :dance: Междудругото я бях чел преди много време... както и да е... айде ще казвам мнение некой друг път, че в момента не ми е да се сдухвам и за това. Цитирай
antonium Отговорено Февруари 28, 2005 Автор Отговорено Февруари 28, 2005 ...лично на мен ми затвърди силно желанието да ходя някъде в чужбина. Там поне знаеш, че ако не се получава значи проблема е в тебе. А тук може да правиш нещо много стойностно и пак да го духаш :killyou: абсолютно си прав за съжалене... Цитирай
Joys Отговорено Февруари 28, 2005 Отговорено Февруари 28, 2005 “Ако искате да чуете нещо наистина мръсно – български музикант говори за български музикант!!!” Бай Ганьовщина. Докато манталитета ни е робски и стоим и допускаме да ни стрижат и доят с приведена глава ( горна) няма да има управия. И така ще щото завистта на българина е безгранична. Поговорките ги знаете за Вуте Нане и т.н. Цитирай
soundburger Отговорено Май 3, 2009 Отговорено Май 3, 2009 сценарий? режисура? продуцент? музика? аранжимент? в главните роли??? Цитирай
Abbath Отговорено Май 3, 2009 Отговорено Май 3, 2009 Май би рекорда за изравяне на стара тема - 4 години...как го правите бе хора,нарочно ли? Цитирай
Бицев Отговорено Май 3, 2009 Отговорено Май 3, 2009 Интересно къде е сега въпросният автор Васко и какво мисли по въпроса? Какво се е порменило за 5-те години от тая статия? Кой се изнесе в чужбина и кой остана? Кой успя и кой се самоуби? От пресните писания в този форум едно е ясно: не се е порменила склонността ни да се жалваме, да псуваме, всички да са ни виновни. Не че няма светли изключения - но това доминира. Да продължаваме ли в тоя дух? . Цитирай
Recommended Posts