pepata Публикувано Юли 12, 2016 Share Публикувано Юли 12, 2016 (Редактирано) Здравейте, колеги. Първо да кажа, че съм китарист и не претендирам да разбирам от клавишни инструменти. Песента за, която става въпрос е One night in the city на Dio. Не знам аз ли нямам уши, но освен на бриджа, където ясно се чува, не мога да чуя на друго място синтезатора нито на концертния запис от линка нито на студйиния, а ясно се вижда от килпа, че Scott Warren свири, но какво? Дублира китарата, свири някакъв щрайх отзад? Питам защото искам да направя guitar backing track на песента. Редактирано Юли 12, 2016 от pepata Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Юли 12, 2016 Share Отговорено Юли 12, 2016 Не чуваш, защото няма.Нито в оригинала нито на концертната версия. Има само бас и барабани и не ти трябва друго, за да направиш бекинг трак. А предполагам че човека свири на концерта в други песни и тука просто имитира свирене.С едната ръка дублира баса на единия клавир, а с другата китарата на другия клавир, но нищо не се чува.Даже не е намален ами изобщо го няма. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pepata Отговорено Юли 13, 2016 Автор Share Отговорено Юли 13, 2016 Не чуваш, защото няма.Нито в оригинала нито на концертната версия. Има само бас и барабани и не ти трябва друго, за да направиш бекинг трак. А предполагам че човека свири на концерта в други песни и тука просто имитира свирене.С едната ръка дублира баса на единия клавир, а с другата китарата на другия клавир, но нищо не се чува.Даже не е намален ами изобщо го няма. Абе и аз така си помислих, но реших да питам все пак, мерси. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts