Jump to content
Българският форум за музиканти

Въпрос


Recommended Posts

4естита Нова Година!Имам едно питане.Покрай Коледните и Новогодишни празници събрах пари4ки(105 лева) и искам да ги "вложа" в барабани.Решил съм да си взема кожи за томовете Еванс G2 Clear-12" и 13".На каква цена са те в Динакорд?Също мисля да си купя резонансова кожа за снеър-а Енкор.На каква цена е?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей го и Еванс-а:

TT__G2.jpg

371630.jpg

 

Сигурно цените навсякъде са горе-долу едни и същи,но мен ме интересува специално в Динакорд,защото аз живея в Търговище и нямам възможността да ходя до София 4есто и съм си правил поне 3-4 поръ4ки от Динакорд с куриер и никога не са ми отказвали.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ще ти стигнат парите,даже ще ти останат.някъде кум 20-30 лв сакожите за томовете и толкова и резонаторната за барабанчето.а да ти дам приятелски съвет,Динакорд имат магазин и във Варна(аз съм от там)там има кожи също и и е близко и няма проблем да отидеш на място.има и 2-3 сета барабани,малко чинели,перкусии и микрофони.шефа ми е познат и е много компетентен и приятен музикант.

успех през 2007г.

 

НАЗДРАВЕ!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

70 макс лева ти излизат без транспорта де:dance: и трите и не се излагай с тоя Енкор а си купи резонансна Еванс като бял човек

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Късал съм 2 резонансови кожи-тази,с която барабан4ето си беше при закупуването и един енкор(с който съм в момента).Имаш право за Еванса.Аз исках да си всема нещо по-евтинко за резонансова,4е да ми останат пари и за некъв' краш стаг от тея,дето са по 45 лв,защото краша ми се сцепи брутално,но ще трябва да помисля :think: Искам барабан4ето ми да зву4и горе-долу ей така: http://www.drummerworld.com/Videos/tonyroy...dwdevspeed.html

 

Един приятел има резонансова Еванс Дженерал Резонант(той така ми я каза),но май е Дженера-нз,та тя добра ли е?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.шефа ми е познат

:D:rolleyes::):rolleyes::) че къФ ШЕФ е Тинко? а че е компетентен и приятен за разговори човек спор няма :happy:

 

кожите дето си избрал са около 20 лева бройката, за снеър не си взимай енкор. вземи си пак на еванс най тънкият модел който имат в наличност :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

hazy 300 или 500 :read:

На каква сена са?300 ли е по-тънкия модел?Сигурно АcceS ми препоръ4ва по-тънка,защото се е ръководил по линка,който пуснах с търсения от мен звук,нали? :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

evansdrumheads.com

 

чети там не помня коя е по-тънка ама като за тебе ти требе по-тънката със сигурност без да се обиждаме - визирам чисто физическите ти данни:rolleyes::)по-дебелите резонансни са за зломлатещи като мене:rolleyes::)мисля че струваше последно 17 лева в тукашния динакорд такава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пи4,аз,ако искам мога с 3 удара да спукам 5-слойна кожа :twisted: :) В слу4ая говорим за резонансова,а доколкото знам по нея не се щиба :rolleyes: .

Понякога,като супер яко се изкефя,по4вам да млатя като касапин :killyou: ,но по принцип гледам да се придържам към нормата и да свиря по-тихо.Мерси за инфото.Утре ще си ги поръ4ам :rolleyes: А за колко кинта се продават гореспоменатите Г2 Клиър 12" и Г2 Клиър 13"?Добър избор ли е това за томовете?До сега свирих с Ремо Пинстрайп,ама са стари4ки и трябва да ги сменя ве4е.С останалите кинти сигурно ще си взема някакви хубави палки или ще си понадя и ще си купя краш Стагг за 45 лв.Ще видим!

Редактирано от drummer_93
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дженера 2 е добър избор за кожи,общо взето като Пинстрайпа са.Аз сега съм с Г2 Коутед,защото обичам малко по-плътни томове с обрани високи :bravo:.И аз ти казвам не си взимай енкор резонансна кожа,гадни са :D.Купи си еванс и си виж машинка,защото може тя да ти къса кожите ;)

П.П.Цените се въртят около 20лв.Аз си взех 12,13,16 и бяха от 15-25лв.Демек 12"е 15,а 13"ката не мога да си спомня колко беше. ;)

Редактирано от bonzo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за мненията :) Утре ми пристигат следните кожи от Дръм Център Ямаха-София: 12"Еванс Дженера Г2 Клиър-20 лв,13"Еванс Дженера Г2 Клиър-22 лв и резонансна 14"Еванс Хейзи 300.

Пак много ви благодаря.Утре ще пусна и пост с впе4атленията ми от кожите.Може и да запиша нещо с мп3-ката ;)

Btw,Нен4о ще идва у нас да свирим,така 4е бойното кръщаване на кожите ще е 100% яко :greenball:

Айде :beer:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.