drummer_93 Публикувано Януари 1, 2007 Публикувано Януари 1, 2007 4естита Нова Година!Имам едно питане.Покрай Коледните и Новогодишни празници събрах пари4ки(105 лева) и искам да ги "вложа" в барабани.Решил съм да си взема кожи за томовете Еванс G2 Clear-12" и 13".На каква цена са те в Динакорд?Също мисля да си купя резонансова кожа за снеър-а Енкор.На каква цена е? Цитирай
drummer_93 Отговорено Януари 1, 2007 Автор Отговорено Януари 1, 2007 Ей го и Еванс-а: Сигурно цените навсякъде са горе-долу едни и същи,но мен ме интересува специално в Динакорд,защото аз живея в Търговище и нямам възможността да ходя до София 4есто и съм си правил поне 3-4 поръ4ки от Динакорд с куриер и никога не са ми отказвали. Цитирай
drumvarna Отговорено Януари 1, 2007 Отговорено Януари 1, 2007 ще ти стигнат парите,даже ще ти останат.някъде кум 20-30 лв сакожите за томовете и толкова и резонаторната за барабанчето.а да ти дам приятелски съвет,Динакорд имат магазин и във Варна(аз съм от там)там има кожи също и и е близко и няма проблем да отидеш на място.има и 2-3 сета барабани,малко чинели,перкусии и микрофони.шефа ми е познат и е много компетентен и приятен музикант. успех през 2007г. НАЗДРАВЕ!! Цитирай
Katsko Отговорено Януари 1, 2007 Отговорено Януари 1, 2007 70 макс лева ти излизат без транспорта де и трите и не се излагай с тоя Енкор а си купи резонансна Еванс като бял човек Цитирай
drummer_93 Отговорено Януари 1, 2007 Автор Отговорено Януари 1, 2007 Късал съм 2 резонансови кожи-тази,с която барабан4ето си беше при закупуването и един енкор(с който съм в момента).Имаш право за Еванса.Аз исках да си всема нещо по-евтинко за резонансова,4е да ми останат пари и за некъв' краш стаг от тея,дето са по 45 лв,защото краша ми се сцепи брутално,но ще трябва да помисля :think: Искам барабан4ето ми да зву4и горе-долу ей така: http://www.drummerworld.com/Videos/tonyroy...dwdevspeed.html Един приятел има резонансова Еванс Дженерал Резонант(той така ми я каза),но май е Дженера-нз,та тя добра ли е? Цитирай
AccesS Отговорено Януари 1, 2007 Отговорено Януари 1, 2007 .шефа ми е познат че къФ ШЕФ е Тинко? а че е компетентен и приятен за разговори човек спор няма кожите дето си избрал са около 20 лева бройката, за снеър не си взимай енкор. вземи си пак на еванс най тънкият модел който имат в наличност Цитирай
drummer_93 Отговорено Януари 1, 2007 Автор Отговорено Януари 1, 2007 hazy 300 или 500 :read: На каква сена са?300 ли е по-тънкия модел?Сигурно АcceS ми препоръ4ва по-тънка,защото се е ръководил по линка,който пуснах с търсения от мен звук,нали? Цитирай
Katsko Отговорено Януари 1, 2007 Отговорено Януари 1, 2007 evansdrumheads.com чети там не помня коя е по-тънка ама като за тебе ти требе по-тънката със сигурност без да се обиждаме - визирам чисто физическите ти даннипо-дебелите резонансни са за зломлатещи като менемисля че струваше последно 17 лева в тукашния динакорд такава. Цитирай
drummer_93 Отговорено Януари 1, 2007 Автор Отговорено Януари 1, 2007 (Редактирано) Пи4,аз,ако искам мога с 3 удара да спукам 5-слойна кожа :twisted: В слу4ая говорим за резонансова,а доколкото знам по нея не се щиба . Понякога,като супер яко се изкефя,по4вам да млатя като касапин :killyou: ,но по принцип гледам да се придържам към нормата и да свиря по-тихо.Мерси за инфото.Утре ще си ги поръ4ам А за колко кинта се продават гореспоменатите Г2 Клиър 12" и Г2 Клиър 13"?Добър избор ли е това за томовете?До сега свирих с Ремо Пинстрайп,ама са стари4ки и трябва да ги сменя ве4е.С останалите кинти сигурно ще си взема някакви хубави палки или ще си понадя и ще си купя краш Стагг за 45 лв.Ще видим! Редактирано Януари 1, 2007 от drummer_93 Цитирай
bonzo Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 (Редактирано) Дженера 2 е добър избор за кожи,общо взето като Пинстрайпа са.Аз сега съм с Г2 Коутед,защото обичам малко по-плътни томове с обрани високи .И аз ти казвам не си взимай енкор резонансна кожа,гадни са .Купи си еванс и си виж машинка,защото може тя да ти къса кожите П.П.Цените се въртят около 20лв.Аз си взех 12,13,16 и бяха от 15-25лв.Демек 12"е 15,а 13"ката не мога да си спомня колко беше. Редактирано Януари 2, 2007 от bonzo Цитирай
drummer_93 Отговорено Януари 3, 2007 Автор Отговорено Януари 3, 2007 Мерси за мненията Утре ми пристигат следните кожи от Дръм Център Ямаха-София: 12"Еванс Дженера Г2 Клиър-20 лв,13"Еванс Дженера Г2 Клиър-22 лв и резонансна 14"Еванс Хейзи 300. Пак много ви благодаря.Утре ще пусна и пост с впе4атленията ми от кожите.Може и да запиша нещо с мп3-ката Btw,Нен4о ще идва у нас да свирим,така 4е бойното кръщаване на кожите ще е 100% яко Айде Цитирай
Recommended Posts