Black Bird Публикувано Февруари 24, 2005 Публикувано Февруари 24, 2005 http://cmusicforum.com/dimitar/This_is_not...e_Solo-2005.mp3 мнения за звука че го завършвам за албум :think: Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 24, 2005 Отговорено Февруари 24, 2005 Ехх, аз ли трябва първи? Всичко е перфектно, само басът ако може да се чува повече. (имам предвид бас китарата или каквото е там), защото се губи малко? Лично мнение. ПП: Успех с албума! Най-накрая! Цитирай
bulby Отговорено Февруари 24, 2005 Отговорено Февруари 24, 2005 Аз бих ти препоръчал да усилиш малко акустичната китара. И аз лично за соло предпочитам малко по-мек звук с по-малко драйв и високи, но тук явно си опира до собствения вкус. Като цяло е доста добре :exclaim: Цитирай
jFog Отговорено Февруари 24, 2005 Отговорено Февруари 24, 2005 Звука е с леко естраден привкус...може и да е заради Сойлуорк-а дет въртях до преди няколко секунди.НО сичко пък си се чува ОК. Онова зацикляне само на барабаните може би малко ме издразни Аре и успешни продажби как и къде ще го издаваш? ако не е тайна фирмена тайна за сега де Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Февруари 24, 2005 Отговорено Февруари 24, 2005 Аве може джазово соло ала бала ама пак смятам, че така не може да се остави А иначе не намираш ли че друмсовете ти звучат много изотзадзе? И бързото соло не е джазово Там може да се бутне неква жица, а? (все още Elegance е много по-добър микс...) Цитирай
spotlight_kid Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 http://cmusicforum.com/dimitar/This_is_not...e_Solo-2005.mp3 мнения за звука че го завършвам за албум :think: бате само тия умишлени микрофонии нещо не ма кефат...тва не ме кефи и у колегата ти Сатриани...иначе дай боже всеки му такъв поп да прави Цитирай
Steve_Vai Отговорено Февруари 27, 2005 Отговорено Февруари 27, 2005 тия умишлени микрофонии Ти ме уби!!!! HINT: artificial harmonics / изкуствени флажолети Иначе преди 0.40 и на мен ми зжучи някак прекалено...хм....остричка китарата ?!? Цитирай
Recommended Posts