alrock Публикувано Декември 30, 2006 Публикувано Декември 30, 2006 Здравейте и от мен. :hello: Казвам се Александър Стефанов, на 33 съм и свиря на китара вече 20 години. Занимавам се с тонрежисура в Диема Вижън, както и с ДВД ауторинг за съшата фирма. Отговарям за звука, както и за хилядите аудио връзки, кабели, платчици и т.н. Отказах се от свиренето с групи преди 5 години. Сега свиря сам в къщи през свободното си време, което е страшно ограничено за съжаление. Радвам се много на този форум и искам да изкажа почитанията си на всички, които не се отказват и продължават да се занимават с музика. Цитирай
zanev 70 Отговорено Декември 30, 2006 Отговорено Декември 30, 2006 Ми добре си ни дошъл . Тамън още един на зряла възраст - май скоро ще има достатъчно хора за секция рок до пенсия - майтап бе - определено мисля че между 30 и 40 години е най продуктивната възраст за рок .... е и не само ... Цеко Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 30, 2006 Отговорено Декември 30, 2006 добре дошъл с радост приветстваме знаещи и умни хора тук надявам се да ти хареса при нас :hello: Цитирай
N'Gor Отговорено Декември 30, 2006 Отговорено Декември 30, 2006 .....здрасти "чичо"(според последни данни 14 години са на мода ) :hello: ..... Цитирай
sa6tiat Отговорено Декември 30, 2006 Отговорено Декември 30, 2006 Солидно Си Ви. Добре дошъл сред съмишленици. Кви музики папаш, щото не стана много ясно... Цитирай
alrock Отговорено Януари 3, 2007 Автор Отговорено Януари 3, 2007 Благодаря за топлото посрещане. :hello: За музиката харесвам Van Halen, Stevie Ray Vaughan, Zakk Wylde, Pat Metheny,Scott Henderson и всички останали. Цитирай
alrock Отговорено Април 6, 2007 Автор Отговорено Април 6, 2007 добре дошъл и от мен Добре заварил. Много ми харесаха нещата, които си качил в my space. Цитирай
Тони96 Отговорено Април 7, 2007 Отговорено Април 7, 2007 Ами братче жалко, че си се отказал да свириш по банди, хубавото е, че поне не си се отказал напълно от китарата!!! Аз също работих, като звукоресисёр, вече 13та година се занимавам с китарката, но все още свира по банди!!! Но както и да е!!! Не се отказвай от китарката, защото все пак това са 20год., свирене, опит, рутина, и не оставяй, този талант, който Господ ти е дал!!! УСПЕХ!!! Цитирай
alrock Отговорено Април 8, 2007 Автор Отговорено Април 8, 2007 Ами братче жалко, че си се отказал да свириш по банди, хубавото е, че поне не си се отказал напълно от китарата!!! Аз също работих, като звукоресисёр, вече 13та година се занимавам с китарката, но все още свира по банди!!! Но както и да е!!! Не се отказвай от китарката, защото все пак това са 20год., свирене, опит, рутина, и не оставяй, този талант, който Господ ти е дал!!! УСПЕХ!!! Здравей. Благодаря ти за милите думи. Наистина се зарадвах. Особено, когато са написани от човек с твоята визитка. Що се отнася до свиренето с банди, отказването ми първоначално бе временно.В последствие се оказа, че това "временно" трае вече 5-та година. Както се казва така се завъртя колелото. Поздрави и успех на теб и на бандата ти "Кондор". Цитирай
Тони96 Отговорено Април 9, 2007 Отговорено Април 9, 2007 Здравей. Благодаря ти за милите думи. Наистина се зарадвах. Особено, когато са написани от човек с твоята визитка. Що се отнася до свиренето с банди, отказването ми първоначално бе временно.В последствие се оказа, че това "временно" трае вече 5-та година. Както се казва така се завъртя колелото. Поздрави и успех на теб и на бандата ти "Кондор". Ами аз ти благодаря много!!! И УСПЕХ!!! Цитирай
Тони96 Отговорено Април 9, 2007 Отговорено Април 9, 2007 Здравей. Благодаря ти за милите думи. Наистина се зарадвах. Особено, когато са написани от човек с твоята визитка. Що се отнася до свиренето с банди, отказването ми първоначално бе временно.В последствие се оказа, че това "временно" трае вече 5-та година. Както се казва така се завъртя колелото. Поздрави и успех на теб и на бандата ти "Кондор". Ами аз ти благодаря много!!! И УСПЕХ!!! Цитирай
Тони96 Отговорено Април 9, 2007 Отговорено Април 9, 2007 добре дошъл и от мен Добре заварил. Много ми харесаха нещата, които си качил в my space. Благодаря ти много И УСПЕХ!!! Цитирай
Recommended Posts