ronia Отговорено Януари 15, 2007 Отговорено Януари 15, 2007 (Редактирано) Ооо, със сигурност! Честито, момчета, и да си направите кефа! Редактирано Януари 15, 2007 от ronia Цитирай
EXTREMUM Отговорено Януари 15, 2007 Отговорено Януари 15, 2007 Е, супер! Поне една рок банда сред млади и стари естрадни светила )) Давайте и спечелете!!! Цитирай
zarra Отговорено Януари 15, 2007 Отговорено Януари 15, 2007 Като гледам май някои са платили на журито та да се класират за конкурса ........Вашата песен наистина е много добра и искрено ви пожелавам успех !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Да се представите много добре ,за да не изберат някой връзкар !Аман от простотия бе хорааааааааааааааа как може да пуснат Софи Маринова и Устата на международен конкурс ???????????????????????Не ми го побира ума ????????????????????????????????????????????Докога ще се излагаме заради някви подкупни чиновници ????????????????? Цитирай
circles Отговорено Януари 15, 2007 Отговорено Януари 15, 2007 Браво! Успех пичове!!! И аз викам така като Роко Цитирай
IvanDTr Отговорено Януари 16, 2007 Отговорено Януари 16, 2007 И аз Ви пожелавам успех! А за останалите Цитирай
Polyphone Отговорено Януари 16, 2007 Отговорено Януари 16, 2007 Успех, Pantommind !!!!!! Парчето е страхотно!!!! Цитирай
KAE Отговорено Януари 17, 2007 Отговорено Януари 17, 2007 Говори се (по улиците), че има нов китарджия в Пантомайнд 'Начи - да очакваме люта солачка Цитирай
pantommind Отговорено Януари 18, 2007 Автор Отговорено Януари 18, 2007 Говори се (по улиците), че има нов китарджия в Пантомайнд 'Начи - да очакваме люта солачка Ноо лют - кат' балкански чесън Цитирай
shammi Отговорено Януари 19, 2007 Отговорено Януари 19, 2007 Честито PANTOMMIND, много се кефя за вас. Дано да успеете да прецакате "пълнежа" и да се преборите......Късмет желая. П.С. Какво стана Sunnyx завърна ли се отново при вас?? Цитирай
solo5 Отговорено Януари 19, 2007 Отговорено Януари 19, 2007 Pantommind И песента, с която учавствате ме кефи, на Shade of Fate е върха Направо се разтапям като я слушам Цитирай
Steff Отговорено Февруари 17, 2007 Отговорено Февруари 17, 2007 Не знам за Едробозия, обаче току-що ви изслушах всичките парчета в MySpace и определено се изкефих! Браво! Цитирай
tupoto kopele Отговорено Февруари 17, 2007 Отговорено Февруари 17, 2007 А някой ще ме светне ли на какъв номер да пратя смс...че нямам ТВ последните 3-4 години Цитирай
Recommended Posts