krasi_blg Публикувано Декември 27, 2006 Публикувано Декември 27, 2006 здравейте ами какво да ви кажа имам много голям проблем :wall: преди 3 дни седнах да си росвиря и когато включих клавира на дисплея ми излезе само корк ра80 и тва е пълен блокаж не мога ништо да права не свети нито един бутон и ни ме допуска в менюто офффф още по лошото е че съм в чужбина а тук почти никой не се занимава с корк охххх случвало ли му се е на някой това с такъв клавир ако ниакой знае нещо по вапроса нека ми пише благодаря ви
Teiton Отговорено Декември 27, 2006 Отговорено Декември 27, 2006 здравейте ами какво да ви кажа имам много голям проблем :wall: преди 3 дни седнах да си росвиря и когато включих клавира на дисплея ми излезе само корк ра80 и тва е пълен блокаж не мога ништо да права не свети нито един бутон и ни ме допуска в менюто офффф още по лошото е че съм в чужбина а тук почти никой не се занимава с корк охххх случвало ли му се е на някой това с такъв клавир ако ниакой знае нещо по вапроса нека ми пише благодаря ви Смени си операционната система.Можеш да я изтеглиш от www.korgpa.com 4 дискети са и има описание за начина на инсталиране.Ако има проблеми пиши.
jordanil Отговорено Декември 27, 2006 Отговорено Декември 27, 2006 не че нещо..но тези коргове излязоха пълен фалш., а такива надежди имаше Roland forever
Valk0v Отговорено Март 5, 2007 Отговорено Март 5, 2007 Здравейте,наскоро си купих КОРГ па50 оба4е имам голям проблем.Из4езна ми баса на вси4ки ритми дори и на заводските.Има бас само като пусна демото.Моля ако някой може,да ми помогне.Благодаря жи преджарително!!!!
rusnaka Отговорено Март 5, 2007 Отговорено Март 5, 2007 Истина е, че излязоха боклуци - дори съм говорил на тази тема с известния, може би, на всички Иван Бозов от Пловдив и той ми каза, че почти всички давали някакъв дефект, обаче ги купували бясно, тъй като имало готови ориенталски ритми към тях. Иначе - моите почитания - PA серията показва много голямо качество - едни от най-добрите самосвирки!!!
Teiton Отговорено Март 9, 2007 Отговорено Март 9, 2007 Искам да ви кажа,че всичкиклавири от РА-серията,дават такива проблеми,защото операционните им системи са много зле.Лесно се вкарват вируси,като си сменяш стиловете.Наи-лесното е,преинсталация,която става за 5-10 минути.За цялата РА серия има OS na http://www.korgpa.com/pa_root/en/news/news.html?en
dany Отговорено Март 9, 2007 Отговорено Март 9, 2007 (Редактирано) Искам да ви кажа,че всичкиклавири от РА-серията,дават такива проблеми,защото операционните им системи са много зле.Лесно се вкарват вируси,като си сменяш стиловете. А по мрежата ловят ли вируси??? Редактирано Март 9, 2007 от dany
melih_korg Отговорено Март 10, 2007 Отговорено Март 10, 2007 Искам да ви кажа,че всичкиклавири от РА-серията,дават такива проблеми,защото операционните им системи са много зле.Лесно се вкарват вируси,като си сменяш стиловете. А по мрежата ловят ли вируси??? тези вируси не са дето ги знаем от комповете, даже нямат нищо общо с вирусите, само когато вкарате сетове от други клавири, гледайте да има само USER 1, User 2. User DK, останалото просто го изтрийте, останалите Useri ако ги заредите, най-често възникват проблеми с Pad овете, Volumeto, заключване на Userite-ритми, ако някой срещне проблеми с па серията мога да му помогна, а и от много време съм с pa80 и pa1x, и 80 ката бачка си супер, само с pich benda имах веднъж проблем, иначе е безупречен, с 40 гб хдд съм и с 3 карти, клавира направо е убиец
Recommended Posts