bejazz Публикувано Декември 27, 2006 Публикувано Декември 27, 2006 Разкажете малко какви сте, от ккъде сте? Цитирай
thurston Отговорено Декември 27, 2006 Отговорено Декември 27, 2006 ела горе при басистите, ние посвирваме по малко Цитирай
thekiller Отговорено Декември 27, 2006 Отговорено Декември 27, 2006 ей,браво.някой се сети да напише нещо за контрабасистите! Цитирай
bejazz Отговорено Декември 27, 2006 Автор Отговорено Декември 27, 2006 Сетих се ма май нема никой Подкрепете фронта колеги Цитирай
Vlad Отговорено Декември 27, 2006 Отговорено Декември 27, 2006 Разкажете малко какви сте, от ккъде сте? Е па кажи и ти кой си, какво обичаш да свириш, с кого... Ако си единствен - поне ти да кажеш нещо интересно като контрабасист. Цитирай
bejazz Отговорено Декември 28, 2006 Автор Отговорено Декември 28, 2006 Хаха аз съм контрабасист и се кефя само на джаз.Евалата на тия хора които го свирят.За да разбереш 1н музикан дали е добър не ти трябва да го разпитваш кои гами знае кои произведения е свири....само 1но свирил ли е джаз и тфа е А между другото басета е електрически контрабас или се бъркам Цитирай
thekiller Отговорено Декември 28, 2006 Отговорено Декември 28, 2006 и аз много се кефя на джаз.не знам защо в музикалните училища не се изучава като отделен предмет,както се изучава народна музика Цитирай
bejazz Отговорено Декември 28, 2006 Автор Отговорено Декември 28, 2006 Да съкс за българското образование, как може в музикалните училища да не се учи джаз.За тфа всички джазмени бягат в чужбина,тука няма никфа мутивация за джаз и съответно на тфа което ще те научат е на много ниско ниво Но все пак контрабсисти има ли Цитирай
thekiller Отговорено Декември 28, 2006 Отговорено Декември 28, 2006 изглежда ги е страх да си признаят. Цитирай
Vlad Отговорено Декември 28, 2006 Отговорено Декември 28, 2006 Да, басета е електрически контрабас. Става за джаз Стига да знаеш как... Цитирай
bejazz Отговорено Декември 28, 2006 Автор Отговорено Декември 28, 2006 Ей Влад кой ти го е правил басета ,защото сега ще си направя заедно с 1н млад майстор и мн ми трябва 1н Цитирай
SMAXNATDRUMER Отговорено Декември 29, 2006 Отговорено Декември 29, 2006 Тва е пална глупост 4е ниама реализациа за jazza тука тва е супер тьпо и само ниакви страхливи музикатни дето ги е страх да останат тук 6ото си мислиат 4е са некадрни заминават., Jazza e стар стил и дори да отиде6 в америка пак 6е го свирият най малко в сравнение с другите стилове . В Америка заминават тия кото не са доста4но добри да останат тука ти кво мисли6 4е в америка дето си4ки слу6ат поп и рап 6е те приемат о6те от лети6ето с разгарнати обятия глупости . Ти там за тиах 6е си никой просто 4ужденец. И пак 6е с свири6 великия стил само за удовоствие. Вси4ко зависи от тебе не дали си в америка или бг .Америка е бягство тука има велики музиканти и само страхливците заминават. Цитирай
SMAXNATDRUMER Отговорено Декември 29, 2006 Отговорено Декември 29, 2006 пе60 ти сагласен ли си с мен Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 29, 2006 Отговорено Декември 29, 2006 (Редактирано) за това, че джазът е стар стил и се свири и слуша много малко - да. а това, че тук има реализация за джаз музикантите е научна фантастика заминават хората, които искат да постигнат нещо, и някога да свирят на място, което не е задължително да продава кебапчета, за да изхрани жива музика. с други думи тук няма традиция на СЛУШАНЕТО на музика. ама карай да върви - кво сега, да се самоубиваме ли а относно реализацията на джазовите ни музиканти ги попитай какво мислят самите те - не вярвам, че някой е доволен и 1% от това, което му се случва. поздрави Петър едит: а по темата - контрабасисти в БГ почти няма (говоря за модерна музика, класици има малко повече). буквално се броят на пръстите на едната ръка - Митко Шанов, Еко, Марто Дойкин и горе-долу тва са май... Сашо Леков свири супер джаз на басет, но си е в Пловдив и го няма из софийските джаз клубове ( ). еми тва е положението с контрабасистите Редактирано Декември 29, 2006 от kitaratapesho Цитирай
Recommended Posts