KILL_EM_ALL Отговорено Декември 30, 2006 Отговорено Декември 30, 2006 прилага т.нар. "палм мютинг" или заглушаване с дланта - това което Сатч показва, а на тези които се падат под пръстите му ( от първа нагоре ) ги приглушава с леко баре от показалеца на лявата ръка...[/url] прилага т.нар. "палм мютинг" или заглушаване с дланта - това което Сатч показва, а на тези които се падат под пръстите му ( от първа нагоре ) ги приглушава с леко баре от показалеца на лявата ръка...[/ eпа е тва е начина то и от самосебе си се получава така Цитирай
spawn Отговорено Януари 1, 2007 Отговорено Януари 1, 2007 Не нетриабла да използваш пръста си за да заглушават звукът а цялата ръка като я сложиш вурху всички струни Цитирай
Telerig Отговорено Януари 1, 2007 Отговорено Януари 1, 2007 eпа е тва е начина то и от самосебе си се получава така Ами да ама е много трудно местейки ръката да не се получават паразитни шумове особено с дисторшън, нужни са адски много тренировки за да стане чисто. Не нетриабла да използваш пръста си за да заглушават звукът а цялата ръка като я сложиш вурху всички струни Това ми пречи на състейна на струните на които свиря, по чисто се получава с баре пробвал съм много пъти...знам, че много хора исползват такива ластици за коса и най различни "тампони" отгоре на първо прагче като Майкъл Ди Анджело например , но мен не ме кефи тона така. Цитирай
Recommended Posts