Babyface Bob Публикувано Април 21, 2016 Публикувано Април 21, 2016 Здравейте приятели, отскоро имам частна счетоводна практика. Тъй като винаги съм бил близо до музикантите и особено до организационни идеи в областта на музиката, реших да разработя специфичен счетоводен продукт - счетоводство на развлекателния бизнес. Тази услуга включва :- консултации в областта на ЗАПСП;- документално обезпечение на конкретен ангажимент - подготовка на договор за поемане на артистично изпълнение, издаване на фактура към наемащата страна, посредничество във финансовите, счетоводните и данъчно - осигурителните аспекти на изпълнителите; - подготовка на документи за получени доходи на физическо лице - артист и съставяне на годишна данъчна декларация по чл.50 от ЗДДФЛ;- други услуги и консултации във връзка с физически лица - артисти и техни ангажименти.По - конкретно тази услуга би се изразявала в следното - ако имате предложение, например, да свирите на фирмено мероприятие в качеството ви на индивидуален артист или музикална група от няколко физически лица, но ви искат разходооправдателен документ ( фактура напр.), можете да се свържете с мен и аз да направя всичко останало, като за вас остава да се съсредоточите върху подготовката на ангажимента. В края на годината мога да изготвя по ваше желание годишната/годишните ви данъчна/и декларация/и. Ако имате казус, можете да го споделите и да го обсъдим.Във връзка с таксата за моите услуги - от личен опит разбирам трудностите на българската сцена и бих искал да съм повече от полза, отколкото да спъвам процеса. Обикновено работя с възнаграждение в много разумни граници, които се определят съобразно конкретния ангажимент. Винаги съм насреща за предложения и коментари.Разбира се, компетентен съм по всички аспекти на счетоводство, данъци, осигуровки, заплати и мога да предложа цялостно счетоводно обслужвана на бизнеса, където е необходимо.Повече за моята практика можете да научите на адрес : www.beardman.bgС пожелания за успех в начинанията,Ачо 8 Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Февруари 11, 2019 Отговорено Февруари 11, 2019 Яко, браво, успех от мен! Цитирай
Recommended Posts