avaavaava Публикувано Декември 24, 2006 Публикувано Декември 24, 2006 Един пич е писал че имало в малкия цум китарки" Washburn Dime model" -(Даймбек от Пантера )някой знае ли нещо повече как са боядиани(финиша)...флойда менте ли е?Адаптери? Този малък цум кога ще работи по празниците? Има ли някакъв телефон там на магазина GSM? Изобщо има ли наистина такива китари там? Цитирай
TONY Отговорено Декември 24, 2006 Отговорено Декември 24, 2006 ДА ИМА САМО ЕДНА ТАКАВА -чЕРНА НА ЦВЯТ (или преди седмица - две имаше ) тия са китайски от най евтините цената и е около 600 лв не мисли че е вьрха на сладоледа (не че са зле - но си свирят като за 500-600 лв - толкова) пьк и наскоро имаше тема за проблем с китарите оттам предполагам си я чел Цитирай
avaavaava Отговорено Декември 24, 2006 Автор Отговорено Декември 24, 2006 Къде ?..къде е тази тема? Цитирай
Trysth Отговорено Декември 24, 2006 Отговорено Декември 24, 2006 Виждал съм от тоя модел в Малкия Цум, но и във Фактор. На цвят едната беше зеленикава, другата не помня как беше. Китарките не са лоши, свирят добре, само дето са малко неудобни. В смисъл, че главата тежи и дърпа цялата китара на ляво като си я сложиш, но се свиква. Ето за тоя модел иде реч. Цитирай
avaavaava Отговорено Декември 24, 2006 Автор Отговорено Декември 24, 2006 (Редактирано) Тази съм я виждал но ми се иска да няма черепляци и кокаляци за това питам за боята.. Надявах се тази да е черна -дюс!!! А за работното време знаете ли нещо? Редактирано Декември 24, 2006 от avaavaava Цитирай
TONY Отговорено Декември 24, 2006 Отговорено Декември 24, 2006 ето ти я темата http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=18038 Цитирай
avaavaava Отговорено Декември 24, 2006 Автор Отговорено Декември 24, 2006 Аз така или иначе на такива китари им слагам Даймбъкър....ама нямат ли без черепи ве Цитирай
Crimson Отговорено Декември 24, 2006 Отговорено Декември 24, 2006 Приятелю @avaavaava, Информативно искам само да ти кажа, че китарките на Washburn и особено сигничър моделите на Дайм(R.I.P.) не са от най-евтините - въвят от порядъка на 5000$! Та ако си решил да си вземаш такава не очаквай да намериш няква яка за 500лв и цепи мрака Иначе аз съм голям фен на Даймбег и мило и драго бих дал само да пипна такава китара... Успех! П.С. Поздрави с Pantera - 5 minutes alone Цитирай
Washburn4o Отговорено Декември 24, 2006 Отговорено Декември 24, 2006 (Редактирано) еми според мен китарата не е сигначър модел еми е кат мойта,демек изглежда така обаче адаптри и общо взето всичко е по-хубаво ето снимка :guitar: според мен е това (модела),но може да греша така,че поздрав с Pantera-This love Редактирано Декември 24, 2006 от Washburn4o Цитирай
avaavaava Отговорено Декември 25, 2006 Автор Отговорено Декември 25, 2006 Приятелю @avaavaava,Информативно искам само да ти кажа, че китарките на Washburn и особено сигничър моделите на Дайм(R.I.P.) не са от най-евтините - въвят от порядъка на 5000$! Та ако си решил да си вземаш такава не очаквай да намериш няква яка за 500лв и цепи мрака Иначе аз съм голям фен на Даймбег и мило и драго бих дал само да пипна такава китара... Успех! П.С. Поздрави с Pantera - 5 minutes alone Има и по 3500 евро обаче аз правя експерименти като слагам истински адаптери(SH -13 ) и флойдове -дори ако намеря зиро резистенс от Ибанец ще сложа... Са знам че може и да се излее сума ти философия за дървото и т.н.т но от опит вече знам че дори и да не е дървото най-дрън -върха на сладоледа свири перфектно без значение какво точно е(наи-малкото има по различен звук от махагон -какъвто е оригинала по принцип -имам от ясен такава китра и кърти) . Някой може ли да потвърди че китарата която се продава е точно такава 1: 1 като на снимката? Цитирай
Washburn4o Отговорено Декември 25, 2006 Отговорено Декември 25, 2006 еми според мен китарата не е сигначър модел еми е кат мойта,демек изглежда така обаче адаптри и общо взето всичко е по-хубаво Уффф че съм и аз имам предвид че почти всичко е по-лошо от сигначърите Цитирай
Trysth Отговорено Декември 25, 2006 Отговорено Декември 25, 2006 Някой може ли да потвърди че китарата която се продава е точно такава 1: 1 като на снимката? Аз го потвърждавам. Втория ни китарист в бандата си взе такава лятото и е абсолютно същата. Цитирай
avaavaava Отговорено Декември 25, 2006 Автор Отговорено Декември 25, 2006 (Редактирано) Китарата там е червена с гаден зелен череп - няма да я взема!!! Редактирано Декември 25, 2006 от avaavaava Цитирай
Washburn4o Отговорено Декември 25, 2006 Отговорено Декември 25, 2006 това е g17 с червеното g16 е зелената ,която е тази на снимката Цитирай
avaavaava Отговорено Декември 28, 2006 Автор Отговорено Декември 28, 2006 А да сте срещали тези два модела някъде да се продават из милата ни родина? Или ако може да предложи някой от къде мога да ги купя? Най вече ме интересува зелената класика.. цък црък Цитирай
Recommended Posts