Mephistofel Публикувано Декември 23, 2006 Share Публикувано Декември 23, 2006 Коледа било време за подаръци и мечти... Ей ви тук едни басове,да поплакнем очи.Един ден,като ограбя банка - цените им почват от около 3-4000 ойро,стигат до 11-12 000,че и повече... Стара мечта са ми тези "тояги". Ritter - официален уебсайт. Вече сме коментирали тази марка(или по-скоро - бяхме бегло споменали),но нищо... Привиждат ми се убийства. Ей тук има едно интервю с Jens Ritter. Тук може да се види в по-сбит вид малко инфо,определено не е колкото на официалния уебсайт,но е подредено. Искате Humbuckers? Забравете ги - тук имаме Triplebuckers :twisted: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
circles Отговорено Декември 24, 2006 Share Отговорено Декември 24, 2006 красота! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badhabittt Отговорено Декември 24, 2006 Share Отговорено Декември 24, 2006 :inlove: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Декември 24, 2006 Share Отговорено Декември 24, 2006 Определено много интересен начин за захващане на грифа за тялото А и според мен това са много претенциозни и...как да кажа... "луксозни", дори малко кичозни китари, за такива с големи портфейли С най-добри чувства де Ама да хакнеш капаци на адапторите от абанос, да сложиш някоя по-изчанчена форма, дори да няма neck-through модел, а да искаш 3-4 до 12 хиляди ойро... Но за всеки влак си има пътници де... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Декември 24, 2006 Автор Share Отговорено Декември 24, 2006 Ето ти обяснениято за фиксирането на грифа по този начин. Няма модели,има само насоки... Всеки бас си е сам за себе си. И въобще не става въпрос просто за луксозно изпълнение,Ritter са фирма,която изцяло ползва собствена продукция на всяко ниво;има стотици "custom" производители - всички си приличат по едно:адаптери "Bartolini","Bill Lawrence","MEC","Delano" или кой знае какво,хардуер на "Hipshot","Schaller","Gotoh" или "Wilkinson" - Ritter ползва само Ritter...Сигурен съм,че изобщо не си се зачел за какво иде реч,но кой съм аз да ви отварям очите... Весела Коледа! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
thurston Отговорено Декември 25, 2006 Share Отговорено Декември 25, 2006 на простодушната ми личност най-вече не и допада формата, иначе няма две мнения, че са стилни и бутикови. засега ще се гъзарея с космическия gig bag Ritter, с който дойде Епи-то. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mkgh212 Отговорено Декември 29, 2006 Share Отговорено Декември 29, 2006 (Редактирано) Аз съм по-скромен. Бих се зарадвал адски много на Фендър Американ Делукс Зоон бас. Това ми е мечтата като порасна Коледа може да мина, ама все пак имайте надежда, нова година - нов късмет!!! Със здраве! Редактирано Декември 29, 2006 от mkgh212 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Свилен Бас Отговорено Декември 30, 2006 Share Отговорено Декември 30, 2006 Разгледах ги - не ми отиват на цвета на косата - много жалко... ама кво да прайш, здраве да е :green: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IgniteAll Отговорено Декември 30, 2006 Share Отговорено Декември 30, 2006 И на моята коса не отиват... търся си боя! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fortissimo Отговорено Януари 15, 2007 Share Отговорено Януари 15, 2007 Все пак в България има притежатели на Ритер. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vhcs Отговорено Януари 15, 2007 Share Отговорено Януари 15, 2007 ммммдааааа, абе това е инструмент за джазмени дето правят невероятни неща на него ... не е за мене с моята една чалга клетка в главата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
thurston Отговорено Януари 15, 2007 Share Отговорено Януари 15, 2007 кои бг музиканти имат Ритер? не, че ще им разбивам апартаментите, просто ми е интересно дали е някой за който съм чувал. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badhabittt Отговорено Януари 15, 2007 Share Отговорено Януари 15, 2007 е тва беше е**** си /***** сасубирам пари и си правя нещо такова по поръчка при някой съфорумник.... Mephistofel мисля че вече може да се коментира това че цените стигат до 12 13 хиляди Retailprice: 26000 Euro Retailprice: 18000 Euroпоследните модели ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Свилен Бас Отговорено Януари 16, 2007 Share Отговорено Януари 16, 2007 Този от 26 000 уйро ми тича на косата - ще се прежалим, някой ден... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Януари 16, 2007 Автор Share Отговорено Януари 16, 2007 Тези два баса,на такива "прилични" цени са добавени скоро - последния път като им посещавах сайта пишеше,че не приемат поръчки до края на януари,и по-точно - след NAMM шоуто тази година. А и фретлеса за 26 000 ойро не е за продажба,както пише. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts