Mandalay Публикувано Декември 23, 2006 Публикувано Декември 23, 2006 (Редактирано) Та... нагледал съм се на това нещо и ме интересува някой има ли го, ползвал ли го е? Споделете, ако имате някакви наблюдения, директни или пък ако някой ви е казвал. Другият ми въпрос е внася ли се в БГ и от кого? ПП. Отворен съм и за възможни алтернативи на този процесор, макар че аз не намреих такива в нета. Редактирано Декември 23, 2006 от Mandalay Цитирай
ascendendo Отговорено Февруари 22, 2007 Отговорено Февруари 22, 2007 (Редактирано) Да, внася се. Фирмата е пловдивска и е единственият официален представител на Shure за България. Фирмата се казва Audiolux, а продуктите и можеш да поръчаш от магазините Factor в София. Ако не си от софия ще ти дам телефонът им в пловдив, за да ги разпиташ за подробности: 032620978. Лично аз от там си закупих микрофона, с който пея сега и възнамерявам да се поогледам и за Vocal Processor. Редактирано Февруари 22, 2007 от ascendendo Цитирай
ascendendo Отговорено Февруари 22, 2007 Отговорено Февруари 22, 2007 Да, внася се. Фирмата е пловдивска и е единственият официален представител на Shure за България. Фирмата се казва Audiolux, а продуктите и можеш да поръчаш от магазините Factor в София. Ако не си от софия ще ти дам телефонът им в пловдив, за да ги разпиташ за подробности: 032620978. Лично аз от там си закупих микрофона и възнамерявам да се поогледам и за Vocal Processor. Цитирай
Recommended Posts